No to wszystko jasneOj, wpadłeś fake-Mandrke'u, wpadłeś. Już po ciebie jadą
![]()
No to wszystko jasneOj, wpadłeś fake-Mandrke'u, wpadłeś. Już po ciebie jadą
![]()
Black Coders | Hacking, Kernel, Linux, Operating Systems, Programming
I otworzyła studnię Czeluści,
a dym się uniósł ze studni jak dym z wielkiego pieca,
i od dymu zaćmiło się słońce i powietrze.
A z dymu wyszła szarańcza na ziemię,
i dano jej moc jaką mają ziemskie skorpiony.
(...)
I dano jej nakaz aby nie zabijała,
lecz aby przez pięć miesięcy cierpieli katusze...
tak, ja mam kilka:
1. jakiej popularnosci?
2. jakiego szacunku?
3. co takiego osiagnales zeby tak bardzo martwic sie o swoja 'wylansowana' tozsamosc?
4. ze tak zapytam... kogo interesuje tozsamosc jakiegos Mandr4ke?
wybierz inny nick, to taki problem?
[to bylo pytanie retoryczne]
mysle ze jestem na biezaco w waszych pseudo-chakerskich porachunkach;
oczekuje odpowiedzi na 4 powyzsze pytania.
Fail?
War, war never changes.
Nic rewolucyjnego nie osiągnął, ale jest przez niektórych "znany". To wystarczy, żeby się przejmować tym czy ktoś się pod niego podszywa. Ty GSG-9 też nie jesteś rozpoznawalną na całym świecie osobą, a myślę, że też się przejmiesz jeśli ktoś na różnych forach zacznie wypisywać: "To ja, GSG-9 z hack.pl blablabla". Żeby nie było - nie próbuję cię obrażać, wywoływać kłótni ani nic w tym stylu. Tylko na twoim przykładzie przedstawiam swoją opinię na temat "przejmowania się swoją reputacją".
(...)
@GSG-9: Widzisz, nie znamy sie i raczej nie poznamy - pytasz sie co osiagnalem ? Widzisz cos tam musialem osiagnac jezeli ktos sie za mnie wstawia - tu nie chodzi o zadna wylansowana tozsamosc - tylko o normalne podejscie - jakbys sie czuł gdyby Twoje zaslugi etc. podpisywał sobie jakis leszcz podpisujac sie Twoim nickiem i totalnie przeobrazajac je w totalne bzdury ? Dla wiekszosci pewnie to zwykly nick i nic wiecej ale duzo osob mnie znało, zna i nie zycze sobie zeby czytali takie pierdoły jakie wypisywał ten uzytkownik i podpisywali to mojej osobie.
Powinienes to zrozumiec a nie naskakiwac![]()
Na poczatku zaznacze ze nie znam Mandr4ke.root ani Mandr4ke. Z Mandr4ke wymienilem kilka PM tutaj na forum ale do rzeczy...
Podpisuje sie pod tym co napisal Mandr4ke.root wszystkimi dostepnymi konczynami. To sa po prostu rozsadne argumenty a pytania powyzej (a reczej ich forma)... no comment
Ta sama droga drogi kolego... ale w sumie dobry pomysl podsunales... to my sie jako modki naradzimy i pozmieniamy pare nickow to tu a to tam... i ciekawe kto (poza nami) polapie sie kto jest kim? Np z Mandr4ke.root zostanie samo root, Mandr4ke zmienimy na FakeDr4ke... nie martw sie, Tobie tez cos wynajdziemyNapisał GSG-9
i dopiero bedzie LOOL. Na przyszlosc uwazaj o co prosisz ;-) bo mi rozne pomysly do glowy wpadaja i kiedys mozesz sie baaardzo zdziwic
To teraz bardziej na powaznie - sytuacje uznaje za wyjasniona. Kazdy ma swoje zdanie i jesli nie bedzie dalej zadnych logicznych argumentow to watek zamkne aby nie robic smietnika.
EDIT:
BTW byloby fajnie gdyby nicki byly mniej podobne aby ich przynajmniej po "spozyciu" nie mylic z kims rozmawiajac na imprezie hehe. Dla mnie temat jest jasny - jeden Mandr4ke ma 'root' a drugi nie ma nic. To na 100% rozne osoby i ja nie mam z tym zadnego problemu. Ciesze sie ze zostalo wyjasnione.
Ostatnio edytowane przez TQM : 05-07-2009 - 20:04
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Kuźwa tego jeszcze nie bylobija sie o nicki... NON COMENT
A ja popieram pomysl TQM
PS.. musze poszukac czy mniektos nie podrabia![]()
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
Ciebie nikt! Ale ty kogoś tak! Podszywasz się pod Eragona, ostatnią nadzieję Alagaesi!!
Poza tym oni nie biją się o nicki tylko o "tożsamość". Bo fake-Mandr4ke wyraźnie stwierdził, że to on jest tym kim jest Mandr4ke.root![]()
(...)
lol
a tak na serio to kur... naprawde wkurzajace... od kiedy jestem chyba takiego numeru nie bylo;p
sardihanku WROC
pozdrawiam
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
ok czekamNapisał TQM
@Ormi
akurat podales zly przyklad, tego nicku uzywam tylko tu i nigdzie wiecej, ale powiedzmy.
szkoda ze nie wszyscy zrozumieli.
War, war never changes.
Hehe, a można poznać twój "prawdziwy" nick? Czy to tajemnica?![]()
(...)