A tobie będzie wszystko jedno jeśli na paru forach założę sobie konto "Laik707" i zacznę twierdzić, że jestem tobą? A jeśli za chwilę pojawi się tu użytkownik "Gary_McKinnon" i stwierdzi, że to on jest "tym"? Też będzie ci wszystko jedno czy to naprawdę McKinnon czy "podszywacz"?
No, a ja też czekam na pana 5177![]()
Black Coders | Hacking, Kernel, Linux, Operating Systems, Programming
I otworzyła studnię Czeluści,
a dym się uniósł ze studni jak dym z wielkiego pieca,
i od dymu zaćmiło się słońce i powietrze.
A z dymu wyszła szarańcza na ziemię,
i dano jej moc jaką mają ziemskie skorpiony.
(...)
I dano jej nakaz aby nie zabijała,
lecz aby przez pięć miesięcy cierpieli katusze...
aoo przekazal co chcial przekazac - robicie z igly widly i bezsenswone dyskusje ktore do niczego nie prowadza. Jesli w watku znajde jeszcze jeden taki post, zamkne go. Jesli chcecie zobaczyc jak to sie potoczy dalej to prosze o merytoryczne wypowiedzi a nie skakanie sobie do oczu.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Co znalazłem:
- to,
- tamto;
Niby nic szczególnego, ale coś jest.
Macie więcej info nt. temat?
Skorzystałem z tracerta dla strony elite404.info:
Haksiorska strona siedzi jak na razie na boo.plTrasa ledzenia do elite404.info [195.248.226.10]
przewyľsza maksymalnĄ liczb© przeskok˘w 30
[.........]
5 154 ms 389 ms 134 ms r2-pl-to-acx.ac-x.pl [212.91.0.10]
6 145 ms 85 ms 171 ms do-ATMAN.tktelekom.pl [77.79.192.246]
7 168 ms 145 ms 220 ms wro-re-pos-0-0-0.tktelekom.pl [88.199.219.154]
8 * * * UpynĄ limit czasu ľĄdania.
9 159 ms 188 ms 172 ms www.boo.pl [195.248.226.10]
—ledzenie zakoäczone.
Ostatnio edytowane przez ryniek : 05-02-2009 - 21:22
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania
Widziałem dzisiaj to:Kod:Registrant Name:Jacek Rosankiewicz
http://www.elusiven.webprogress.com.pl/
Jak widzę coś mnie ominęło...
Nic dziwnego, na boo.pl jest tanio i większość hackers tam egzystuje.Haksiorska strona siedzi jak na razie na boo.pl
"a imię jego będzie czterdzieści i cztery"
A. Mickiewicz Dziady cz. III
rzygać sie chce![]()
ale bejownia. trochę żal że powstają takie teamy jak FG itp.
"łałałiła! j3st3m w!3lkim pHp h4k!3r3m!"
no tak, do defacingu wystarczy znać HTML i JS, więc kariera h4k!3ra stoi otworem przed byle matołem.
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania
coś cie ominęłojack ma wojne z elusivenem i tam z fg szczerze mówiąc to nie wiem o co oni się tam kłócą
mi [cut] dropa na iptables na tym co zarzuciłeś w poście za skanowanie portów
to i ja zarzuce jeszcze linkiem
http://j4ck.pl/lol/
Ostatnio edytowane przez Mad_Dud : 05-03-2009 - 11:52 Powód: Przekleństwa
@RYNIEX
sa lepsze metody na enumeracje domen na hostingu, hostingu, dnsow i innych pierdol, sadze ze gdyby ktos chcial, sam zrobilby whoismalo nas interesuje kto z kim ma "wojne", a tym bardziej takich nic nie znaczacych osob.. gdyby to bylo ciekawe wydarzenie, mowiliby o tym w wiadomosciach, ryte?
o.0 wut?
ffs, takie rzeczy to ida z automatu, btw po co skanowales im porty
TQM powiedzial jasno, albo czekamy na wypowiedz mandr4ke albo zamykamy temat, niestety wychodzi na to drugie.
Ostatnio edytowane przez Mad_Dud : 05-03-2009 - 11:52
War, war never changes.
Zamykam.
Nie interesuje nas kto z kim prowadzi wojne (a tym bardziej o co), kto z kim gra w noge/tenisa albo na wodke/panienki chodzi. To sprawa miedzy pojedynczymi osobami lub zainteresowanymi stronami sporu.
Forum nie jest w zaden sposob strona sporu i zapewniam Was ze nie bedzie tez miejscem gdzie rozne osoby beda sie obrzucac blotem albo robic sobie z forum scoreboard aby pokazac kto, kogo, ile razy i jak hacknal aby udowodnic ludziom ze jest lepszy niz przeciwnik. Szkoda tylko ze nie udalo sie odpowiedziec na zarzuty postawione przez aoo
OFF-TOPIC:
Ja rozumiem, ze chec wykazania sie jest u niektorych ogromna i w sumie nic w tym zlego. Jesli chcecie sie hackowac nawzajem to moze to jakos 'sformalizowac'?
Znudzilo mi sie narzekanie ludzi, ze stali sie ofiarami wojenki miedzy grupami/klanami/osobami ktore chca komus cos udowodnic. Ktos#1 ma strone na hostignu gdzies, Ktos#2 ma na innym hostingu, Ktos#1 wlamuje sie na hosting Ktos#2 rozwalajac przy okazji kilkadziesiat(-set) innych stron bo zacieral slady.
Moja propozycja jest taka - chcecie pokazac ktory lepszy - doskonale... znajdzcie bezstronnego arbitra (nie bedacego czescia zadnej grupy), sciepa na dedyka, tam stawia sie OpenVPN, gladiatorzy bioracy udzial w "igrzyskach" podpinaja swoje komputery przez VPN i tluka sie do woli miedzy soba. Wtedy bedzie widac kto jest na prawde lepszy - nie tylko w ataku ale i w obronie!
Dla jasnosci - dedyk jest tylko po to aby postawi OpenVPNa na nim, konfiguruje i zarzadza nim arbiter, moze tez prowadzic scoreboard - cos w stylu pelnego CtF.
Zalety:
- nie ma przypadkowych osob ktore trafily na "linie ognia" o zostaly poszkodowane
- nikt sie nie czepia - to prywatna zabawa
- kto chce sie dolaczyc - zawsze moze
- moze byc wiecej niz 2 strony konfliktu
Wady:
- jakos zadnych na razie nie widze...
Temat pozostawiam zamkniety. Rzucilem pomysl, jesli chcecie sie w to dalej bawic to znajdziecie sposob aby go zrealizowac.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)