Pokaż wyniki 1 do 8 z 8

Temat: Przyszłość poszczególnych mediów

Domyślnie Przyszłość poszczególnych mediów

Jak wam sie wydaje czy telewizja przetrwa dynamiczny rozwój internetu i piractwo, które za nim idzie, bo ilez mozna patrzec na cos co nie chce sie ogladac i czesto denerwuje wciskaniem treesci jakichs na siłe...co sadzicie o przyszłosc i telewizji i neta... czy ona moze upasc...piszcie co myslicie

Domyślnie

telewizja upadnie, net sie bardzo zmieni.

Domyślnie

Możecie mnie uznać za pesymiste ale ja sam siebie uważam za realistę. Moim zdaniem III wojna która jest bliżej niż się może wydawać zmieni wszystko. Telewizje i internet również
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

Ja w zeszłym roku miałem przyjemnośc uczestniczyc w bardzo fajnym wykładzie na temat przyszłości mediów (poli szczecińska) i jak znajde albo uzyskam od prelegenta jego prezentacje to podesle...

WG mnie net sie bardzo ZMIENI! ale telewizja tez...
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

net wchlonie konwencjonalna telewizje, zostanie tylko radio w wersji glownie cyfrowej, w wiekszych aglomeracjach telewizja naziemna ale cyfrowa tylko ma szanse przetrwania (fala radiowa to taki tani broadcast ktory nie powoduje zakorkowania sieci). Radio analogowe ze wzgledu na swoja prostote i skutecznosc przetrwa jak sadze probe czasu - chocby na wypadek sytuacji awaryjnych gry technologia zacznie nawalac - moze jeszcze sie okazac ze ktoregos dnia w 22 wieku bedziemy z powodu bledo w jakims sofcie dostawac wiadomosci:
    1. przez radio a nie z ekranu/hologramu
    2. analogowo a nie cyfrowo
    3. alfabetem morse'a a nie fonia
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

Grrrr... zapomnieliście, że przecież przyszłość mediów to Sky-Net i nadciągająca apokalipsa
    To co robię to tylko hobby...
    Miejsce Polska, system samowolka, cel to forsa - w tym tkwi sekret. Biorę co los da, życie made in Polska, to jest moje miejsce, bo kocham to miejsce.
    http://images35.fotosik.pl/60/8b30de7006ef376e.jpg

Domyślnie

Taaa APOCALYPTO_by_SkyNET

chyba gdzies mam to diabelstwo---> prezentacje... oczywiscie (chodzilo w niej glownie o przedstawienie ewolucji)

Przykladem- bardzo fajnym bylo cinema_live (kino w necie- jak sie spoznisz to i tak seans sie rozpocznie- na kompach poli szczecinskiej w miare to szybko chodzilo, u mnie tez... , a i prelekt bardzo rozpamietywal o sieci PIONIER...)
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

hmmm a co z internet2?
    btw. jak nie przejda w miare szybko na IPv6 to i tak bedzie game over :P
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Zasady Postowania