Zacznę więc w taki sposób.
Czy po zalogowaniu się na jakimś serwisie np. " www.nasza-klasa.pl " na PC mojego znajomego .. On w jakiś sposób może odzyskać moje hasło ? Przez cookies czy w inny sposób . ?
Zacznę więc w taki sposób.
Czy po zalogowaniu się na jakimś serwisie np. " www.nasza-klasa.pl " na PC mojego znajomego .. On w jakiś sposób może odzyskać moje hasło ? Przez cookies czy w inny sposób . ?
; oo jak On to zrobił ? ..
1. Jak zapiszesz hasło w przeglądarce to może je wyciągnąć i odkodować
2. Odpali keyloggera i zapisze wciskane znaki z klawiatury do logu.
3. Wysmaruje klawiaturę pastą do butów i zobaczy, jakie klawisze wciskałeś
4. Przystawi ci Shotguna do głowy i powie "Dawaj motyla noga hasło, bo jak nie to twoja głowa wyląduje u sąsiada w kiblu"
Ostatnio edytowane przez Laik707 : 02-10-2009 - 18:26
hehe .. odpowiedzi pomysłowe ale nie za dużo mi pomogły.
To może tak "MOŻE"
Lepiej napisz tak:
"Ej, jak zwinąć hasło koledze co się loguje z mojego PC"
Przecież o to ci chodzi
Chcesz wiedziec dokladniej ? .. To tak .. ale jestem jeszcze gorszy .. Bo logowala sie moja dziewczyna, ktora ukrywa pewna rzecz o ktorej sie dowiedzialem .. jezeli tak jest to powiem jej byee .. zreszta przede mna tez ukryla .. hymm Grzesiu z kregielni .. Ciekaw jestem co to za typ .. Powiedzcie mi lepiej teraz jak sie na to wbic !
Socjotechikę polecam
Zainstaluj sobie keyloggera (duzo tego jest w necie), zapros ją do domu, zostaw ją z kompem na chwilkę pod jakims pretekstem (np. ide po pączki do sąsiada) stawiam 90% że zaloguje się na NK:P A jak pojdzie to odczytasz to co zapisał programik
Jak nie rozumiesz tego co napisałem to wróć do opcji nr 4 z listy Laik707
edit:
Laik707 respect, dawno się tak nie uśmiałem
edit2: Przesnieś to ktoś..
Ostatnio edytowane przez finrodq : 02-13-2009 - 10:27
Rozumiem ;ddd