Ma ktoś do tego kod źródłowy albo programik nowszy jakiś pod winde( )
nie chce mi sie całej sieci poruszać. (w celach edukacyjnych oczywiście)
Ma ktoś do tego kod źródłowy albo programik nowszy jakiś pod winde( )
nie chce mi sie całej sieci poruszać. (w celach edukacyjnych oczywiście)
sorki ale kompletnie nie rozumiem czego poszukujesz.....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
faaajnie ale ten link znam tu już szperałem może coś innego zaproponujesz?
nio więc chłopie
DDoS (Distributed Denial of Service) a nie jakieś Ddos to atak który ma celu uniemożliwienie działania atakowanej maszynie pracy poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów. Praktycznie nie możliwą żeczą jest przeprowadzenie go z jednego komutera - chyba byś musiał jakąś pentium jedynke haczyć Dlatego potrzebujesz komputerów zombi..
podejżewam że tyle wiesz skoro twierdzisz ze czytałeś - więc w czym problem ?
wystarczy urzyć trojanów! Możes napisać go sobie sam lub skorzystać z darmowych w sieci.... lub też kupić na stadionie
zaufaj mi i zajrzyj jeszce raz tylko dokładnie wszystko przeczytai
a potem precyzyjnie zformułój pytanie jeśli jescze jakieś bedziesz miał
i co sie ze mnie śmiejesz? wiem ze musze miec dosnet ale każdy trojanik jaki dorwe jest jakiś lewy...działa na port 135 to ja skan i widze ze otwarty to wbijam a tu doopa blada...
Człowiek przyszedł sie czegoś dowiedzieć a tu sie z niego smieja zamiast pomóc xD
ok ide studiować
pogóbiłem sie dos net znaczy przejęte kompy "zombi" tak?
okej
dużo czytai dużo niewiem gdzie szukasz tych trojanów i co rozumiezs po dpojeciem trojanów
ale zrególy troja wygląda tak
jest aplikacja serwera która dajesz kotlesiowi który niczego nieświadomy go odpala
i wten spsoób trojan zaczyna nasłuchiwa ć
wtedy mozesz urzyc drugiei jego cześci czyli klijenta i podając ip kotlesia w odpowiednim okienku połączuyć się z esrwern trojana
to takie tradycyjne trojany
ale oczywiście możesz zrobic plik bat albo vbf
i wiele innych szkodliwych rzeczy które pow ysłaniu do kotlesia i uruchomieniu zrobia na jego kompie wcześniei określone czynności
hymmm... z opisu mozna by wywnioskowac dwie wersje ze wysyłasz trojana i nie możesz sie połączyć... oraz ze tylko skanujesz i liczysz na to ze tam juz jest jakiś trojan... wiec napisz dokładnie!
ze sprawdzonych trojanów mmoge ci polecić chyba wszystkie ze strony http://www.trojanypl.org/
jesli jednak liczysz na to ze akurat pod portem 135 na jakimś komputerze kryje sie trojan to powodzenia
Niee...o to chodzi że trojan działa na otwarty port 135, skanuje i widze że jest otwarty to wysylam trojana...no i wywala mi komunikat ze port nie jest otwarty.
Czeekajcie lookne z tej stronki