Witam szukałem na google ale nie znalazłem jak juz to gowna z microsoftu. Potrzebuje darmowego visual basic shreware czy jak to sie psize (nie trial)
Bardzo prosze o pomoc, skad moge sciganac?
Witam szukałem na google ale nie znalazłem jak juz to gowna z microsoftu. Potrzebuje darmowego visual basic shreware czy jak to sie psize (nie trial)
Bardzo prosze o pomoc, skad moge sciganac?
Chyba nie ma czegoś takiego jak darmowy vb, a co do licencji Shareware to tez jest płatne na zasadzie ze masz program na jakiś czas, okres próbny.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
dobra a masz link do triala tylko nie z microsoftu (ale istnieja craki..?)
to poda ktos?
Ostatnio edytowane przez TQM : 11-28-2007 - 00:17
Visual Basic to język wysokiego poziomu i narzędzie programowania firmy Microsoft !!! Więc ciężko będzie Ci znaleźć inny kompilator.
A może jakaś wersja - trial lub edukacyjna - byle pochodziła z oficjalnego zrodla? Cos pod czym "teoretycznie" mozna skompilowac program (zebym mogl w razie czego powiedziec, ze uzywam oryginalnych narzedzi)
pzdr
tsch
wersja trial z tego co pamiętam jest na zasadzie - wy testuj kompilator - czyli jak napiszesz program w tej wersji to nie możesz go rozprowadzać....
domichaelo - pytasz o cracki - wiec sie zdecyduj czy zależy ci na aplikacji czy na legalnej aplikacji bo to jest zasadnicza różnica - w jednym z tych przypadków mogę pomóc - ale to na PM
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Jest taka jedna zasada, na google nie znajdziesz tak z bomby pirata... no chyba ze na jakims forum link do rapida..
czy wiecie ze:
So eMuleKod:Pliki objete prawem autorskim wolno zgrywac z sieci jedynie, jezeli posiada sie w domu ich oryginalna wersje, a sciagnieta kopie będzie sie traktowac jako zapasowa (oslokop.net)
Visual Studio .NET VB 2005 i .NET 2008 wersja Express jest za darmo
http://www.microsoft.com/express/download/#webInstall
Ostatnio edytowane przez hedVB : 02-02-2008 - 22:36
łooo stary i to od kiedy ja już z pół roku temu zgarnąłem ją na jakiejś konferencji MS ba nawet Windows serwer 2008 + SQL serwer z licencją na rok
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )