I tak jest nawet na innych moich kompach podłączonych do routera. A u kumpla wszystko jest git z grami...
I tak jest nawet na innych moich kompach podłączonych do routera. A u kumpla wszystko jest git z grami...
A to zmienia postac rzeczy...Wiec nie problem jest z gra...
Pewnie ta twoja siec jest w stylu "Patrz na mnie nie dotykaj mnie" jak stary płot
Jeśli zrobiles sobie taka siec w ktorej przy odpalonej grze wduszasz klawisz to wszystko wybucha staniesz sie moim Bogiem a ja bede Ci wiernie sluzyl...Nawet Ci sniadanie do szkoly rano bede robil...
To by byla zwara (zwarcie) na miare elektryka tysiac lecia poprostu FENOMEN jak czlowiek z kompilatorem zamiast mozgu...
Niech ktos cos powie![]()
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."
Czy "jakiś klawisz" == ALT+F4 ?
np. a, b, c, f, o, p, ctrl, spacja, enter, klawisze numeryczne, strzałki, itp...![]()
A probowales z inna klawiatura?
:P
A może przeczytaj coś u góry... A może to przez wirusy? (nie mam anty wirusa ;/)
Nieeee, skądże. Wirusy NA PEWNO nie zawiniły..... Wejdź na F-Secure online scanner lub nod32.pl i przeskanuj kompa. I spraw jakiegoś AV. AVG 8 Free lub Avira Free. Masz jakiegoś fajerłola? Ogarnij sobie Comodo Firewall Pro free lub ZoneAlarm Free. Możesz jeszcze skorzystać z ComboFix i/lub HiJackThis od Trend Micro.
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania
Jak nie zadziala przychylam sie do prropozycji zastosowania trotylu :]