Witam.Zarejestrowalem się na tym forum bo szukam pomocy...banalne prawda.Do wczoraj posiadalem konto pocztowe (Wyciete -Mad_Dud).op.pl i (Wyciete -Mad_Dud)@gmail.com na kontach jak to na poczcie rzeczy błache i rzeczy wazne.Wczoraj nastapił włam na konta....moich archiwalnych dokumentow szkoda,ale dzieciaki tzn synowie sa zrozpaczeni.Mam 38 latek i 2 synow 15 i 10 lat uwielbiaja gierki..sam tez lubie...powodem wlamow prawdopodobnie byly te gierki...grali po pare miesiecy w Metina(wg mnie fajna gierka ale bardzo skierowana na komercje i sciagniecie kasy) starszy syn mial tez prowadzone konto na Ogame.Rejetracje tych kont byly u mnie na poczcie ...w sumie to nawet nie wiedzialbym o wlamaiu gdyby synowi pierw mlodszemu nie zniknela gierka a potem starszemu...pod wieczor znikl ogame.Pytam jako kompletny laik w sprawach hackingu czy mozna odzyskac te konta pocztowe?Bo podejrzewam ,ze kont na metinie juz nie da rady..moze to sumie i lepiej....skala chamstwa w tej grze i cwaniactwa przekracza wszelkie granice...Syn pokazywal mi jak w ciagu kilkunastu minut probowano go okrasc z miecza czy czegos takiego.Firma widac ze poszla na latwizne ...sama zarabiajac na nalogowcach miliony....zatrudnia wolontariuszy...:-) tzw GM-ow parodia...ale kasa leci.Najsmieszniejsze w tym(plakac sie chce) ze nikt nie zauwaza problemu masowego przyzwolenia na kradziez..a potem w domu jest placz "bo tyle czasu gralem"..Dobra rozgadalem sie ..ale wapniaki tak juz mają..:-)Mam pytanie i prosbe czy mozna liczyc na pomoc kogos mądrego w tych sprawach...prosze nie odsylac mnie do googli ..szukalem...ale żeby dobrze szukac trzeba znac sie na tym co sie chce znalezc...ale namieszalem..,konta to Wyciete -Mad_Dud)@op.pl i Wyciete -Mad_Dud)[email protected] i nie probuje w zaden sposob zdobyc konta kogos znajomego...to naprawde byly do wczoraj moje konta..nie wiem moze znacie lepszy sposob na uwiarygodnienei mojego postu...Pozdrawiam