00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
How To Become A Hacker
Polskie forum programistów java
Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"
HINT: hasla <15 znakow sa kodowane jako LMHASH, case insensitive (zawsze tr/a-z/A-Z/) i bez salt'a - have fun!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
m4ndrake jakto nie ma praFdziwych hakierów
są
Ty jesteś , jest gorion i jeszcze Charyzeusz jest
ten drugi ma naFet biały laptop i marynarke nie tylko kapelusz
TQM domyslam sie ze wiesz ze ja to wiem ale...
No własnie to ale...Jak coś robić to robić dobrze.Wiec powinno to działać uniwersalnie.Ot taka prywatna domowa maszynka do kluczy.
Lekarstwo na all software...To jest zbyt piekne zeby było prawdziwe.Nawet jesli poświęce 40 lat zycia i dojde co do czego kolejne lata spedze w wiezieniu az do smierci +4X dozywocie
Są młode mózgi niech sobie radza Materiał testowy w postaci Visty dostali od microsoftu wrecz wymarzony...
XP-eka sam "zalegalizowałem" z dość dobrym skutkiem,wywaliłem połowe pseudo systemowych plików oraz 90% tych niesystemowych zrobilem magicznego restarta i moim oczom ukazal sie nowy super szybki powalajacy XP mandr4ke edyszyn...
Zapodam kilka zalet :
-Mega szybki start - ok 40 sek...
-Fascynujacy nowy Areo wyglad - Doslownie 95 albo i gorzej
-Stabilna praca - srednio co 5 minut restart albo bluscreen
Nie mowiac o niezdolnosci do instalacji co 2 aplikacji,co sekundowych informacji ze nie ma tego skladnika czy owego skladnika...ktorych wplyw na prace nie ma zadnego wplywu...a jednak system potrafil sie zamknac...
Szkoda miejsca piszac o reszcie zalet ktorych jest naprawde duzo natomiast patentu nie dostalem pomimo ze z Xp-ka zostalo moze jOndro...
HyHy co nie zmienia faktu...dziala bez zarzutu moj krakers...Inna sprawa jest ze zanim zaktualizuje oprogramowanie ze stron mega wielkiej korporacji mikroszitsoftu padnie znowu cos po czym nastepuje restart i tak 14 razy...
Dlatego dalem luzu wywalajac ten szit...
Dobrejnocy all
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."