hej jeśli dalej szukasz mapek do tom toma napisz do mnie na priw.. Mam najnowsze mapki mogę udostepnić (cała europa centralna i wschodnia) Ze względu na regulamin forum nie mogę wrzucić linka!!!jak coś to pisac na priw.!!
hej jeśli dalej szukasz mapek do tom toma napisz do mnie na priw.. Mam najnowsze mapki mogę udostepnić (cała europa centralna i wschodnia) Ze względu na regulamin forum nie mogę wrzucić linka!!!jak coś to pisac na priw.!!
Jeśli możesz napisz domnie na gg 11249131
ja w sprawiem mapy europy do tomtom one
Witam. Poszukuje najnowszej mapy polski do tomtoma one v3. moj gg 9537454 lub email [email protected]. pozdro
Witam.
Poszukuje najnowszej mapy polski i europy centralnej do tomtoma one v3. moj gg 2918294 lub email [email protected] z gory wielkie dzieki.
Witajcie. Dostalem TOMTOM ONE v3 z mapa europy zachodniej i chcialbym zainstalowac europe wschodnia. Jestem zielony w tych zagadnieniach wiec czy moglby ktos podpowiedziec jak sie do tego zabrac? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.
Urzadzenie tomtom ma na stale w pamieci program i nie da sie tej pamieci zkrakowac
O co zaklad... ze wrecz odwrotnie z czasem 3 minut ?
"Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny..."