Ja jestem za... mam sprzet, mam lacza... tylko nie mam czasu aby w calosc wgryzac sie samemu. Kto ma wiedze i chce poprowadzic projekt? Widac ze pare osob chetnych sie znajdzie...
Ja jestem za... mam sprzet, mam lacza... tylko nie mam czasu aby w calosc wgryzac sie samemu. Kto ma wiedze i chce poprowadzic projekt? Widac ze pare osob chetnych sie znajdzie...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
do mojej sieci dobijają się ostatnio jakieś dziady, mogę wstawić jedną maszynkę do szafy i zostawić lukę. Nie wiem co ciekawego jest w mojej sieci, ale już kilka prób zaobserwowałem, przy czym większości dotyczyły one serwera aplikacji.
można to stawiać na windowsie
czy projekt padł już śmiercią naturalnączy jeszcze ktoś tu zagląda
![]()
Ostatnio edytowane przez 4ndr1u : 01-24-2009 - 10:47
00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
How To Become A Hacker
Polskie forum programistów java
Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"
Witam, ja się moge przyłączyć do testów. Mam wiedzę w systemach linuxowych jakąś tam i chętnie sie pobawie celem z który nie grozą kraty. Najlepiej jak by ktoś miał ochotę we dwóch lub trzech tak przy atakować. Kto chętny do współpracy?
projekt umarl, widocznie kazdy ma inne projekty na glowie![]()
War, war never changes.
Domowy serwer dedykowany 10 MBps
axp 2000+
RAM : 2 GB
System: Ubuntu (moge szybko zmienic na debiana w razie wymagan, reinstalacja systemu nie robi mi problemu)
Chetnie sie przylacze ale niedlugo bede sie wyprowadzal wiec serwer bedzie offline przez jakis czas..
Jeśli ktoś z Was poszukuje do projektu prętów ciągnionych okrągłych to polecam zajrzeć tutaj - https://polstal.pl/pret-ciagniony-cz...iejsze-roznice
Ostatnio edytowane przez suska : 08-26-2022 - 16:08