Kupiłe nie dawno szkołe hakerów. Jest tam systel działającvy na live cd. chciałbym się dowiedzieć czy ma to samo co linuks . bo na ich filmach mają zupełnie inne opcje niż ja.
Kupiłe nie dawno szkołe hakerów. Jest tam systel działającvy na live cd. chciałbym się dowiedzieć czy ma to samo co linuks . bo na ich filmach mają zupełnie inne opcje niż ja.
bo ich dystrybucja linuxa zostala poskladana specjalnie na potrzeby kursu... a wlasciwie nawet nie poskladana (zle okreslenie) ale specjalnie umieszczono te opcje ktore sa potrzebne a to co zbedne usunieto aby nie zaciemniac widoku
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
To ja dorzucę jeszcze pytanie.
Czy można w jakiś sposób przerobić tą ich dystrybucje na taką z instalacją żeby nie była live cd a żeby można było ją zainstalować
Jeśli tak to jakimi programami (najlepiej pod windowsa)
00110100 01101110 01100100 01110010 00110001 01110101
How To Become A Hacker
Polskie forum programistów java
Ubuntu - staroafrykańskie słowo które po przetłumaczeniu brzmi "nie umiem zainstalować i skonfigurować debiana"
Musisz zrzucić całośc na dysk następnie odpowienio połączyć to z programem rozruchowym ( GRUB, LILO itp. )
Nic dodac nic ujac... prosciej zrobic instalacje na dysku recznie niz babrac sie w robienie instalatora - raz probowalem i dalem sobie spokoj po jakims czasie bo na paru kompach poszlo gladko, inne w ogole nie odpalaly.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)