Napisał
leadsoldier
VLN Twoja odpowiedz jest jaki pierdzenie starej baby na wyścigu F1. NIc o mnie nie wiesz mądralo, więc sie nie wypowiadaj, Nie mam czasu na poprawna ortografie tudziez interpukncję, panie kochany, bo gubie literki.
... umm... ten powód "bo gubię literki" jest imo bez sensu :| Przeglądarki podkreślają błędne wyrazy, więc włóż trochę wysiłku i pisz poprawnie. To zarówno kwestia szacunku do ojczystego języka, a tym bardziej do osób do których piszesz. Skoro już na wstępie okazujesz że masz ich gdzieś, pisząc byle jak, to czemu oczekujesz, że oni Ci pomogą?
Skąd wiesz ze jestes kim lepszym ode mnie? nie wiesz?
Wie, wystarczy przeczytać pare Twoich postów. Niskie pobudki do posunięcia się do jeszcze niższego czynu...
Skąd wiesz o mnie łaczy z ta osobą? Chuj cie to zresztą obchodzi, nadejście Mesjasza Ciebie przerasta, myśle, ze jak nas wszystkich.
Przyznam że ten tekst o mesjaszu był zabawny :P
chce wiedziec tylko jedno zanim umre na tym forum, albo w ogóle, ajk jej wpierdzielić serwera
no jak?
VLN ty siedz cicho, i tak przyprawiłes o skowyt zawodu mojego 65 kilowego Wilka...(czytałem mu na głos)
a Savuar viv mam w dupie, ja sie zajmuje profesjonalnie facio, profesjonalnie napierdalaniem, o!
Może dlatego Cię zostawiła? Bo (tak wynika z tego co piszesz i jak piszesz) jesteś prostakiem?
i nie mam 15 lat ani 13 ani 14 tylko 26, więc mi nie wyjeżdzaz, bo bedzie solówa.
uffff
Jeśli była nie fair wobec Ciebie, to znaczy że masz zniżyć się do jej poziomu i zachować się jak burak? Oświeć mnie, po co Ci włamanie na jej gg? Jak jej "podpierdzielisz gg" to i tak nie poczytasz archiwum bo leży sobie na jej dysku.
A co do snifferów, z tego co mi wiadomo działają tylko w obrębie sieci lokalnej.
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty,
ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się,
że ta studnia jednak nie ma dna." - Stephen King