#do kosza#
#do kosza#
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania
rip, może to zabrzmi głupio Dzięki wielkie za haxing LW xD Mogłeś jednak się tak długo ze mną nie bawić xD Pierwszy raz kiedy dałeś tylko plik index.html z tymi napisami było dobrze. Potem Pliki z serva zaczęły znikać
Zabrzmi to głupio ale jak byś mógł to spróbuj shackować jeszcze raz ale tym razem nie używaj SBE tylko Callisto. I nie psuj nic Daj plik index.html do głównego katalogu z podpisem i wypisanymi lukami w skrypcie :P
Chcę sprawdzić na ile mój kolega starał się nad tym skryptem.
Pozdrowienia i szacuneczek.
Ależ robicie offtop... tu się szuka luk w moim małym skrypcie, a nie szuka błędów bezpieczeństwa całej strony : /
rip mam pytanie-dlaczego ty zawsze pomagasz osobom nowym na forum a jak ktos starszy i madzrezjszy na forum o cos pyta to kopiujesz kody z netu i wypowiedzi badz jak wogle cie niem ma jak jest konkretnie pytanie zadane...tylko piszesz oglnie...śmierdzi mi tu jakims podstepem...te twoje wskazwki pochodzą z netu i są cholernie banalne(czyż nie) a wywyzszasz sie ponad wszystkich...a ci nowi na forum to twoi kumple z klasy albo twoje konta ktorymi sie chwalisz
np.: http://hack.pl/forum/thread4315-2.html zobaczcie
i szczeglnie ta wypowiedź:
a jestes dobrym programistą asemblera, a niw potrafisz dobrze uzywac wskaznikw albo:bo kompilator wywali ci warning.
Wiesz, zeby pisac w c, musisz umiec rysowac szlaczki z gwiazdek.
[
w asmie jest napisac 10 trudniej tak sie składa ze pisze troche w asmie i wiem ze w c nie musiz sie zajmowac rejsetrami itd. tylko uzywasz gotowych wywlan i sie nie martwisz o pamiec i inne durnoty...moge jeszcze multum takich przypadkw pokazac ale nie chce cie osmieszac doszczetnie...
Ostatnio edytowane przez lukasz6547 : 08-20-2008 - 11:06
Prosze nie robic off-topu z dzialu... 01
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)