mam pytanie czy posiadając dostęp do czyjegoś komputera znajac numer GG i hasło można przekoierowac wiadomości odbierane i pisane na inny komputer albo w jakis inny sposob odczytywac co pisze osoba dana osoba na GG
mam pytanie czy posiadając dostęp do czyjegoś komputera znajac numer GG i hasło można przekoierowac wiadomości odbierane i pisane na inny komputer albo w jakis inny sposob odczytywac co pisze osoba dana osoba na GG
nie ten dział, w zasadzie nie to forum, było już o tym sporo poszukaj. zapoznaj sie z terminami trojan, keylogger
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
ogranicza cie tylko wyobraznia i umiejetnosci.czy posiadając dostęp do czyjegoś komputera
byc moze a przedewszystkim niewiedza komputerowa wiec jak mozesz pokieruj mnie mam dostep do kompa i hasel jak mam zrobic zeby czytac wiadomosci GG przychodzace na inny komp na swoim kompie pozdrawiam
Radzę zacząć od tego. Jak już przeczytasz i zastosujesz się do zawartych tam wzkazówek, to sam rozwiążesz swój problem (nawet 2 jak dobrze pujdzie).
Wzkazówka: Masz bana na google? "zapoznaj sie z terminami trojan, keylogger" Dostałeś już odpowiedź - poszukaj trochę.
BTW: Dokładam się do ogólnej opini o podsłuchiwaniu gg panującej na tym forum.