-
Crashowanie OTS
Witam
Gadalem na team speaku z kumplami i byl jeden gosciu ze jak chcial to se mogl crashowac ots (open tibia server) keidy chcial. mowil ze to programem robi. Czy wie moze ktos jak moe scrashowac ots, jakim programem, prosze o odpowiedzi z gory dzieki.
PS: crashowac ze sie serwer wylancza jakby ktos nie weidizal, wiec prosze o odpwoediz z gory dzieki
-
serwer sie nie wylancza tylko wyłĄcza
A co do pytania... crash jak to crash, czesto niewiele potrzeba zeby go spowodowac.
Ostatnio edytowane przez gogulas : 03-03-2008 - 14:38
-
gogulas: swerwer ? sie ? spowodowac ?
ja też umiem się czepiać :]
-
dlaczego sie crashuje? bo tibia sux i tyle
to juz poprostu jest taki badziew
jest za duzo roznych mozliwosci zeby je tu opisywac h4xi0rku.
-
Jezli mozesz to podaj mi chociaz jeden sposob na spowodowania crasha otsa...
Sry ze odswiezam...
-
napisz bota ktory bedzie zakladal setki charow. w prawdzie to wystarczy zeby polozyc apache (i otsa bo zazwyczaj jest na tym samym hoscie), ale mozesz sie jeszcze tym zalogowac, na raz
-
No nie dam rady chyba, nowicjusz jestem A Ty potrafisz napisac takiego bota for me? Bylbym wdzieczny Jezeli by to dzialalo, to jestem w stanie wynagrodzic osobe, ktora nauczy mnie latwo i szybko Crashowac OTS. Mowie o przelewie lub wplacie na konto Pozdro
-
Jak wiadomo client wysyła do serwera pakiety, można napisać taki program, króty będzie robił spam pakietów.
Robilem taką rzecz do innej gry i crashowało serwer
Możesz też użyć WPE PRO ale wątpie, że ci sie uda za pomocą tego programu..
-
Wiem , że odświeżam, ale może ktoś jednak będzie na tyle miły i pomoże ze scrashowaniem OTS'a?
-
Napisz na gg - 7135991, z kolega rozwiazemy ten problem.
Ostatnio edytowane przez gscq : 12-18-2009 - 15:56
Zasady Postowania