...
rozpocząć od skołowania cementu, cegieł, itd...
...
rozpocząć od skołowania cementu, cegieł, itd...
* markossx *
no nie zartuj sobie bo juz nawet ja wymiekam
no napisłem ci na pw dokłądnie przeczytaj...
a na twoje pytanie jest odpowiedz
Jak byś nie był taki leniwy to byś trochę pomyślał i sam znalazł rozwiązanie jak scrackować tą postać, jak byś potrafił podstawy wyszukiwarki i troszeczkę php to byś znalazł na tym forum jak z kolegami przybliżaliśmy kilka dni temu innemu userowi sposób na phishing, dzięki któremu bez żadnych włamów na pocztę zdobył byś wszystkie hasła. Pozatym nie wiem czy ty wiesz że takie programiki jak brutus są niebezpieczne, zaznaczyłeś chociaż aby hasło łamało się przez proxy czy poszedłeś na żywioł bez żadnego maskowania siebie.
Pozdrawiam
Jestem tu nowy ale troszkę wdronżony w temat , denerwują mnie ludzie którzy zadają pytania typu: "jak włamac sie komus na e-mail?" albo "Jak wkrasc sie komuś na GG?" ponieważ to sprawia że ludzie którzy NAPRAWDĘ chcą sie czegos nauczyc pużniej nie dostają żadnej pomocy od tych "mądżejszych". A ludzi zadających tego typu pytania prosiłbym o wczesniejsze zapoznanie się z tematem i skorzystanie z google.
Gorąco polecam zabawę na www.google.pl bo tam jest naprawdę wszystko[dla tych którzy tego nie wiedzą xD].
Dobrze powierziane Warrior - ja dodalbym jeszcze to co mowia zasady tego forum - zobacz czy ktos juz o to nie pytal wczesniej a jak pytal to sobie odpusc i nie truj dupy...
Od dzisiaj bede kasowal kazdy nowy watek typu 'jak wlamac sie komus na GG/maila'. Po to dostepne sa starsze posty aby je czytac!
mam już dosc takich
kurcze a ja mam problem borobie tak wszystko jak tam ktos powiedzial wczesniej no i na koncu mam coś takiego http://img443.imageshack.us/my.php?i...7190110bk1.jpg i niewiem co dalej :|
Spróbuj pop3.poczta.onet.pl .
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
o kurde teraz bedzie się hakać z 1:59:43 nienamierzy mnie nikt przez ten czas