Witam mam pewien problem z grą jest przeznaczona dla graczy tylko z USA wtrakcie logowania sie na serwer tej gry ona sprawdza czy jestem z USA co zrobićzeby myslała ze jestem stamtąd ? czy to wykonalne
Witam mam pewien problem z grą jest przeznaczona dla graczy tylko z USA wtrakcie logowania sie na serwer tej gry ona sprawdza czy jestem z USA co zrobićzeby myslała ze jestem stamtąd ? czy to wykonalne
postawic vps w usa.
na linuxie poprostu ustawic forwarding ip.
Poszukaj uslug VPN ktore sa zlokalizowane w USA. Za okolo $50 rocznie mozna miec VPN z jakims tam limitem ruchu... szkoda tylko ze nie pamietam stronki jaka do tego byla ale chlopaki ode mnie z firmy ogladali IPTV i to programy dostepne tylko w USA...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Co prawda do gry online, gdzie wykorzystywana jest tylko przeglądarka internetowa wystarczy samo proxy z USA, ale VPN jest faktycznie lepszym, szybszym i bezpieczniejszym rozwiązaniem, a prywatne VPN adresem IP z USA można mieć już od $2 za miesiąc. W razie kłopotów z odnalezieniem czegoś dla siebie skontaktuj się ze mną na PM, e-mail, bądź poprzez GG.
Pozdrawiam serdecznie
M. Raczyński
E-mail r(at)hack(dot)pl
WWW http://r.hack.pl/
IRCNet Marek @ #shellcode
Gadu-Gadu 1108