Z PC World'a: "Kliknij na ikonę Mój Komputer i wpisz \\adres_IP lub \\nazwa_komputera". Otwieram Mój Komputer i od razu wpisuję, ale nic sie nie dzieje, czasami jest jakiś dźwięk... Co trzeba zrobić?
Z PC World'a: "Kliknij na ikonę Mój Komputer i wpisz \\adres_IP lub \\nazwa_komputera". Otwieram Mój Komputer i od razu wpisuję, ale nic sie nie dzieje, czasami jest jakiś dźwięk... Co trzeba zrobić?
Lol, a co chcesz zrobic? moze od tego zacznijmy.
Pisze tam, że znając adres IP można sprawdzić, czy jest config.dat udostępniony... Ale to jest skuteczna metoda?
zacytuj troche tego Pc worlda,
config.dat od jakiego programu? pachnie mi to gg
Tak, od GG. Cytat akapitu:
"Znając adres IP lub nazwę komputera możesz sprawdzić, czy dany użytkownik udostępnił na swoim komputerze folder z plikiem config. W tym celu kliknij na ikonę Mój komputer i wpisz \\adres_IP lub \\nazwa_komputera. Po chwili zobaczysz zasoby udostępnione w zdalnym komputerze (jeśli jakieś są).
Zdobycie czyjegoś IP to nie problem, ale to zwyczajnie nie chce działać...
łał jaki hacking hehe
pewnie dlatego, że nie ma samby odpalonej
Może poprostu ofiara była na tyle inteligentna, żeby nie udostępniać żadnych plików
a ja w ramach tematu: kiedyś (dość dawno) bawiłem się w wyszukiwanie pliku config.dat w p2p. Zastanawiam się - jak wyszukać pliku tylko na jednym komputerze (na jednym IP)?
Ale to mam wpisywać od razu na Mój Komputer? Po tych dźwiękach, szybko? Klikać Enter? Bo w ogóle nic się nie dzieje.
Nie które pytania mnie załamumą po prostu że nie chce mi się odpowiadać.Jesli nie jesteś z facetem w sieci lan to jak zobaczysz udostepnione pliki? gdzie polonczenie SMB?
żal
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl