nie wiem co sie dzieje. czasami mam tak ze myszka wymyka sie spod kontroli. ja w prawo ona w lewo- co jest grane? mogl by mi ktos napisac o co tu chodzi
z gory dziex
nie wiem co sie dzieje. czasami mam tak ze myszka wymyka sie spod kontroli. ja w prawo ona w lewo- co jest grane? mogl by mi ktos napisac o co tu chodzi
z gory dziex
Jak ci mysz ucieka to proponuje zakupić jej klatkę i będzie po kłopocie jak używasz windy to wejdź we właściwości myszy i odznacz precyzje wskaźnika czasem pomoga, poza tym z takimi pytaniami to raczej powinieneś się wybrać na inne forum.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
ucieka ci myszka to lap ja kurrwa :<
Faustov - mam taką rade - jak masz głupio pisać i przeklinać - to lepiej nie pisz nic - i tak zadnej informacji nie udzieliłeś...
co do temtu to powiem ci tak:
(bo tez miałem ten problem kiedyś)
* Jeśli ukieka ci tak w miare płynnie w jednym kierunku - to ja prubowałem wszystkiego chyba (odpinanie myszy - czyszczenie - zmiany ustawienia) nic nie pomogło - reinstalacja windy dopiero
* jeśli lata po ekranie gdzie chce - być może trojan..
ps. posłełm ci firme mojej myszki na PM jak ta sama firma to wyrzuc i zainwestuj 5 zł w nową
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
lepiej 40 bo kiedys miałem taką za 8 ...takiego badziwia sie nieda oblugiwac a teraz mam piękną czarną optyczną
Jeżeli jest to myszka laserowa to być moze masz złą podkładke. Podkłaka powinna być jednolitego koloru pod myszke laserową!
proponuje kupienie chomika spokojniejsze myszki sie często psują zależnie od gatunku
Ostatnio edytowane przez ble34 : 01-29-2007 - 23:53
albo swinke morską hehe -fajnie sie po lusterku jezdziJeżeli jest to myszka laserowa to być moze masz złą podkładke. Podkłaka powinna być jednolitego koloru pod myszke laserową!
Jeśli to myszka przewodowa to na 100% w miejscu gdzie przewód wchodzi do obudowy i ogólnie przy lutach na płytce, poprostu kabel się poturbował (przełamał itp.) dlatego myszka świruje. Rada to uciąć kabelek od końca z mniej więcej 4cm i polutować na płytkę na nowo, jeśli oczywiście ci się to opłaca. heh ja tak myszke (a4tech) już lutowałem z 6 razy i mysz nadal śmiga 4 rok.
Pozdrawiam.