Jeśli znalazłbym się w posiadaniu czyjegoś konta mbanku jak przelać pieniądze, żeby nie wpaść?
Czy może powinno się coś kupić za wszystkie pieniądze, tam
Jeśli znalazłbym się w posiadaniu czyjegoś konta mbanku jak przelać pieniądze, żeby nie wpaść?
Czy może powinno się coś kupić za wszystkie pieniądze, tam
Ostatnio edytowane przez Cwenu : 06-03-2008 - 17:50
najlepiej przelać płatność za leczenie psychatryczne, wtedy będziesz miał wytłumaczenie ze byles niepoczytalny bo umiesciles informację o tym na forum, ale ze miales dobre chęci bo chciałeś się leczyć :P Jak myślicie ile zajmie przelanie 2 umundurowanych pod jego drzwi?
http://nikowek.blogspot.com/
Zbrojne Ramię Pingwina!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
G+ e- h! r% y?
------END GEEK CODE BLOCK------
hmmmm... ja slyszalem, ze cala sztuka to polega na tym, aby teraz jakos z banku wyciagnac kopie listy hasel jednorazowych, tej samej co aktualnie jest aktywna, tzn tej co ma ja prawowity wlasciciel. Moze cos z socjotechniki?
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
to żeby dla każdego przelewu jest inne hasło jednorazowe? :O
Czyli nici z 2,5k zł może lepiej dla mnie...
Jeszcze poczytam i się upewnie.
W tym momencie jestem zmuszony wtargnąć w dyskusję i szybko zareagować. Spisuje właśnie odpowiedni raport i robię małą dokumentację, użytkownik podpisujący się nickiem Cwenu otrzyma wkrótce wezwanie, wszystko wyjaśni w najbliżej komendzie Policji, to miłe kiedy ktoś tak ułatwia nam pracę i Administratorzy nie 'banują' urzędników Policji, zwłaszcza w tym wydziale...
Pozdrawiam
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
znaczy możesz jeszcze sobie skołować takie kody - bo chodzi w nich o to ze to po prostu taki prepaid - idziesz do kiosku i mówisz ze chcesz sobie doladowac karte kodów jednorazowych do konta - podajesz numer konta i tyle. no wiesz przelewy nie są darmowe.. i też masz taka kartę zdrapkę, kiedyś to nawet w jakichś chipsach były..
Zadzwoń do Laysów zapytaj czy mają jakieś archiwalne chipsy z kodami jednorazowymi do mBanku. Tylko musisz ich socjotechnoczne podejść..
Ostatnio edytowane przez javaman : 06-02-2008 - 23:45
w mbanku nalegaja aby kody jednorazowe przychodzily na komorke... musialem sie sporo naczekac i naprosic aby dostac wersje papierowa, w dodatku buchneli mi za to dwujasia.
Ja im powiedzialem ze jak mnie przeniosa na kody SMSowe to likwiduje konto... bo wymogiem jest ze numer musi byc u polskiego operatora a ja polskiej kom nie mam juz wiec przytakneli i przyslali mi papierowa liste za darmo... no i aby nie bylo - adres do korespondencji od 2 lat maja ustaiwony na UK i ladnie przysylaja mi wyciagi (choc nadal twierdza ze wyciagi wysylaja tylko w ramach Polski hihi)...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
@javaman hahah
Może mi ktoś powiedzieć jak jest z inteligo?