Witam.
Potrzebuje osoby ktora potrafila by shakowac 1 konto w grze fly for fun (flyff) gra jest mmorpg 3d
Mam ip ofiary .
(Nudzisz sie? Niemasz co robic? Pomoz mi)
Z Gory DZIEKUJE
Witam.
Potrzebuje osoby ktora potrafila by shakowac 1 konto w grze fly for fun (flyff) gra jest mmorpg 3d
Mam ip ofiary .
(Nudzisz sie? Niemasz co robic? Pomoz mi)
Z Gory DZIEKUJE
ile?
btw, daj jakies gg, bo takie tematy lubia szybko spadac do krainy wiecznych lowow.
Ostatnio edytowane przez gogulas : 05-20-2008 - 17:44
Sam to zrób kliknij na "chakój w sfoim IE !!!!!!!!!11111!!11"
Kod_03 + śmietnik
Ale ja niepotrafie hackowac i dlatego potrzebuje jakies osoby kto zna sie natym i mogla by mnie wyreczyc.
(postaram sie odwdzieczyc)
napisz do mnie na giegie ja ci zhakuje dam ci taki fajny programik że wystarczy odpowiednie opcje wybrać, wpisać odpowiednie komendy i robi co chcesz....
to jest taki uniwersalny łamacz kont do gier.....nie wiem jak to jest zrobione ale dostalem to kiedyś od jednego goscia . Nie pomogl bym Ci ale robie to dlatego ze tez kiedys prosilem oto samo i ktoś mi pomogł i wlasnie od niego dostalem ten program...Oczywiscie musiałem symbolicznie zaplacić,,,,Ty tez bedziesz musial...ale to nie są drogie rzeczy, raczej przysługa za przysługe.....Coś wymyśle napewno....Tylko aby złamać konto tym programem musisz znać: ip serwera(ofiary), na jakim systemie operacyjnym stoi gra, i najlepiej jakbyś znał adres e-mail admina.
Podobno mieliśmy coś takiego ignorować ... no ale może źle pamiętam
Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.