Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Temat: House of Hackers

Domyślnie House of Hackers

Czyli hackerski serwis społecznościowy.
    Cytat Napisał Arcabit.pl
    Powstał serwis społecznościowy dla hakerów. House of Hackers działa od trzech dni i liczy sobie już 500 członków.

"Chcemy stworzyć cieszącą się szacunkiem społeczność hakerów" - stwierdził Petko Petkov, twórca serwisu. - "Mówiąc 'haker' mam na myśli osoby, które myślą w sposób niekonwencjonalny. Hakerzy powinni być szanowani za to, kim są i co osiągnęli. Hakerzy to nie kryminaliści. Mam nadzieję, że serwis pomoże zmienić zdanie opinii publicznej na temat hakerów".

Drugim z celów House of Hackers jest stworzenie społeczności, której członkowie będą wymieniali się pomysłami i wiedzą. Na House of Hackers powstanie też swoisty rynek bezpieczeństwa, na którym hakerzy będą mogli zdobyć zlecenia.

"House of Hackers nie jest społecznością kryminalistów i nigdy nią nie będzie. Chcemy rozwijać naszą sieć, pobudzając kreatywność i propagując kulturę hakerską oraz promując profesjonalistów" - dodaje Petkov.
    Zapowiada się imo ciekawie. Być może serwis przyczyni się do tego, że hakerzy nie będą postrzegani jako przestępcy, tylko jako profesjonaliści i specjaliście w swojej dziedzinie.
    Adres:http://houseofhackers.ning.com/

Domyślnie

Tak tak... tylko jeden szczegol sprzed paru dni - http://0x000000.com/index.php?i=566
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

po zobaczeniu pierwsze tematu na forum, skończyła sie moja przygoda z ta strona, jak dla mnie to jest stworzone tylko dla kasy.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

"chwyt marketingowy"

Domyślnie

eee.... właśnie zwiedziłem stronę - gadanie o muzyce, koszulkach i innych pierdołach - mana wole poczytać
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )