Siema czy da się założyć hasło na forum albo anty spam bo mam problem bo wrodzy z klanu przychodzą i muszę ręcznie wywalać
Siema czy da się założyć hasło na forum albo anty spam bo mam problem bo wrodzy z klanu przychodzą i muszę ręcznie wywalać
Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem problem,a le myślę, że wystarczy wprowadzenie ręcznej aktywacji kont przez admina.
ręcznie to za długo a ja mam adma i próbowałem ale kilka ludzi włazi i się bajzel robi
Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
A może wystarczy zbanować ich ;p
proste i dobre a nie wiesz tak całkiem przypadkiem czy nie da sie założyć anty spamu
Teoretycznie chyba tak, ale praktycznie niewiele by to dało.
a wiesz może jak to zrobić program anty wirus itp
A gdzie znajduje się to forum ?
a wiesz jak zrobić anty spam programem anty wirusem itp
A wiesz co to jest dokumentacja do softu na ktorym chodzi forum? RTFM!
P.S.
Nie ten dzial oczywiscie - kod 03!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)