zalezy... mi dziala zawsze dobrze, moze dzisiaj cos sie wykombinuje
TAK
NIE
zalezy... mi dziala zawsze dobrze, moze dzisiaj cos sie wykombinuje
War, war never changes.
wdarł się mały błąd w pingowanie clientow..
za utrodnienia przepraszamy..
PS: byc moze bedzie cos nowego pomyslow jest duzo.. teraz tlyko musze wybrac te, ktore sa najlepsze ;P
Ja proponuję stworzyć wirtualną sieć LAN z hasłem - tak żebym i ja mógł się połączyć
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
"Chat" - tak,
Uzasadnienie: Niektóre problemy/dyskusje mogą być poruszane na ircu, co zniweluje zaśmiecanie forum.
IRC @ irc.quakenet.org
kanał: #hack.pl
Ostatnio edytowane przez Mad_Dud : 04-29-2008 - 00:19
Sluchajcie... a moze po prostu postawmy "sie" na jakims IRCu (albo wlasny serwerek irc'a) i dostarczmy prosty czy to applet czy to cos inne jako klienta? Stare proste protokoly zawsze byly dobre... wiec czemu przy nich nie zostac?
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
TQM: możnaby tak zrobić. Na http://www.movielol.org/forums (lewy górny róg) zaimplementowałem taką zabawkę i przyznam, że działa całkiem nieźle. Sam korzystam z klientów irc, ale dla gości jest idealne.
hehe... wlasnie migruje jedna z moich stron... tam wlasnie mialem dokladnie ten sam applet odpalony - dziala idealnie, nie wywala sie... bajeczka!
O takim czyms wlasnie mowie... a jak ktos nie chce przez www to ma zwyklego klienta IRC
No to nie czekaj na aplauz tylko zapuszczaj skrypta pod szyldem beta ;-)
Zobaczymy, co się z tego urodzi... ja już nad Q pracuję.
Ha! Chat polaczony z MMORPG :P no to bedzie wesolo! Na razie Teeed + GSG-9 sa zdecydowanymi liderami w tym rankingu