Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 25

Temat: Technikum elektroniczne vs informatyczne...

Domyślnie

To zależy jaki poziom LO jest w pobliżu Ciebie i ilu chętnych jest. Ja idąc do średniej miałem z testów 74 i na loozie mogłem się dostać do w miare dobrego liceum. Jak ja teraz żałuje, że nie poszedłem
    "Wszystko czym jesteśmy jest rezultatem tego, o czym myśleliśmy."

Domyślnie

A ile miałeś w procesie rekrutacyjnym punktów

Domyślnie

Coś lekko ponad 60.

Domyślnie

To wy macie troche inną skale przyznawania opunktów bo w moim rejonie ja bede mial 120 około

Domyślnie

A zapytam tak:chciałbym studiowac energetyke, elektronike-a wykluczone są budowlane(na których jest duze zapotrzebowanie ale mnie t nie interesuje.Czy tamte inne kierunki śa dobrą podstawą do znalezienia bardzo dobrze platnej pracy jesli bede dobrym uczniem

Domyślnie

Bounzer do której klasy chodzisz? Widzę, że jesteś z mojego regionu. Też za 2 lata chcę iść na PWR

lukasz6547 ja kończyłem gimnazjum ze średnią 5.14 (4 szóstki, 2 czwórki, reszta piątek) i 90 punktami z testów. Z fizyki miałem piątkę, ale teraz mam z nią (jak cała moja klasa zresztą) problemy. Materiał w liceum nie jest już taki easy jak w gimnazjum gdzie miałeś proste wzorki na prędkość i tylko sobie liczby podstawiałeś. Idź do liceum jeżeli zamierzasz iść na studia. Nie wiem co cie ciągnie do technikum, ale według mnie jeżeli nosisz się z zamiarem studiowania to wybierz liceum... Prawda jest taka, że licea Ciebie przyjmą bez problemów, gdyż jest niż demograficzny. Te progi są śmieszne bo ich się nie respektuje. Ja miałem 80 punktów rekrutacyjnych na sto (powinienem mieć 82, ale źle mi język obcy policzono) i bez problemu się dostałem, osoby, które ledwo gimnazjum zdały mające 38 punktów też się dostawały. O to się nie martw, ruch należy do Ciebie!

Domyślnie

Bouzer, a nie Bounzer

Ja chodzę teraz do drugiej klasy, ale że jest to technikum to jeszcze muszę dwa lata się pomęczyć.

Domyślnie

Cytat Napisał Bouzer Zobacz post
    Bouzer, a nie Bounzer

Ja chodzę teraz do drugiej klasy, ale że jest to technikum to jeszcze muszę dwa lata się pomęczyć.
    Sorry ^^
    Ja do pierwszej LO, więc ten sam "wyrok" nam pozostał :P

Domyślnie

liceum w mojej okolicy jest na 2 miejscu w polsce czy tam w województwie...Ale w tamtym roku tez sie zdarzały takie przypadki ze sie tacy uczniowie dostawali np.z 60 pkt. z testów, a ja sie martwie ze sie nie dostane bo bede mial tylko 50 pkt z ocen i 70 i troche z testów...ale przy odrobinie szczescia moze sie dostane, a matematyczno fizyczna klasa jest najbardziej oblegana(tak mi sie wydaje)

Domyślnie

Podań możesz złożyć kilka. Rozważ jeszcze inne licea w okolicy