znam temat bez injection lipa
znam temat bez injection lipa
kupilem antane do laptopa D-Link model DWA-140.Może przyda mi sie do czegoś
jesli lapiesz te sieci w domu, i maja one po kilku klientow, to bez injekcji nie potrwa to wcale tak dlugo, szczegolnie jak uzytkownicy lubia sciagac z netu gry-filmy etc.
"Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie dokonuje tego wynalazku."
tyle, ze takich sieci nie ma zbyt wiele, ja tylko raz trafilem taka z ponad 30 klientami, gdzie przez noc na win złapałem 800tys pakietow, ale to było w duzym hotelu . Muchacho-apropos D-Link DWA-140 - to jest sieciowka wifi na usb z wbudowana antena a nie antena , nie udało mi sie wygoglowac na jakim chipscie ona jest, rozejrzyj sie za czyms na atherosie, BT3+atheros to najprostszy start z wardrivingiem
Ostatnio edytowane przez uki : 04-18-2008 - 14:45
Mowilem tu o przynajmniej dwoch klientach
"Wiadomo, ze taki a taki pomysl jest nie do zrealizowania. Ale zyje sobie jakis nieuk, ktory o tym nie wie. I on wlasnie dokonuje tego wynalazku."
wierz mi, troche czasu spedzilem juz w tym temacie, podlaczony klient, a nawet kliku nic nie znaczy, musza oni generowac jakic ruch zeby łapac pakiety, moze byc 10 z zostawionym na noc kompem i prawie nic nie nałapiesz, a moze byc 1 ktory ssa p2p z mnostwem polaczen i nałapiesz pakietow bez aireplay w godzine-nie ma znaczenia ilosc klientow tylko ruch jaki on/oni generują.
dokladnie tak, w poprzednim poscie napisalem -- jesli lubia sciagac gry lub filmy to nie potrwa to dlugo...
TMQ widze ze sie znasz. Mam do ciebie pare pytan. Daj swoj numer gg to pogadamy. Mam karte sieciowa wi-fi broadcom 802.11g i chce zlamac klucz sieciowy do neostrady u sasiada poniewaz ja nie moge miec neta z powodu lini ;/. Mowisz ze kazda karta da sie zlamac klucz sieciowy tylko zajmuje to wiecej czasu. Ja mam bardzo duzo czasu tylko musze miec programy i pare instrukcji.Mam windowsa xp.
1. Nie rozdaje numeru GG, nie odpowiadam na GG
2. "Mam Windows XP" -> odpal jakiegos LiveCD i zrob to pod Linuxem a nie pod Windowsem.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
http://wifi.fafik.org/
Kolejny raz podaje ten adres