Mam pytanie. Czy istnieje możliwość wyłączenia Konta Gościa z Profilu Gościa? metoda przełączenia sie na Konto SYSTEM nie działa...Proszę o Pomoc ; )
Mam pytanie. Czy istnieje możliwość wyłączenia Konta Gościa z Profilu Gościa? metoda przełączenia sie na Konto SYSTEM nie działa...Proszę o Pomoc ; )
Konto gościa to konto z ograniczeniami. Wiec raczej sobie nie poadministrujesz;p
Zbliża się Trollmagedon...
Wylaczyc moze tylko administrator a na konto system generalnie nie da sie zalogowac - jest dosc specyficzne i tyle.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
hmm... ja kiedys wzielem lapka mamy odpalilem tryb awaryjny i weszlem bez hasla admina...
mama miala zalozone konto na haslo z uprawnieniami admina (konto bylo tworzone przy instalacji win...) a admin byl free (chyba ze jak ktos robil instalacje win i tam w tym momencie co seriala podajesz, to pozniej jest zapytanie do hasla admina, jak zostalo podane to zapewne nie wyjdzie.. :P)
Zaloguj się na konto SYSTEM - każdy XP ma takie konto ma ono prawa admina, kilka kombinacji i z nawet z konta gościa się możesz zalogować![]()
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
jasne ze nie... przenosze do windows
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)