Co to za news ?! Z calym szacunkiem dla wszystkich ktorzy tworza ten serwis, ale newsy tego typu chyba nie pasuja tutaj.
Co to za news ?! Z calym szacunkiem dla wszystkich ktorzy tworza ten serwis, ale newsy tego typu chyba nie pasuja tutaj.
Rzeczywiście nie jest trafiony (ale to ostatnie zdjęcie niczego sobie)
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
ktoś chce wypromować pewnie swoja dziewczynę, czego sie nie robi dla miłości, ale jak dla mnie to tez jest beznadziejny pomysł, to tak jak by założyć kolejny temat jak ukrasi kata w tibi na forum, stali użytkownicy forum wymagają żeby takie tematy byly tępione, kiepski przykład.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Dajcie sobie siana chłopaki z tymi komentsami
nius jest wypas choćby dlatego że znalazł się na stronie o takiej tematyce
a niedokońca do niej pasuje
Mi się podoba
Pozatym laska jest nieprzeciętna
Ostatnio edytowane przez naichniach : 03-24-2008 - 00:10
Dlaczego wszystkie piosenki są o sexie ,miłości
i innym pozytywnym gównie
Nie mogły by być o czystym bólu ,nienawiści i frustracji i innych prawdach których więcej niż mniej ? ......... Ten świat to plastikowe ,fałszywe gówno
nie mające nic wspólengo z moją rzeczywistością.
Mtv to nie mój świat
(tak jestem nie dojrzały ,mam kompelksy ..... i wiecie co? i chuj)
Panowie, prosze bez wycieczek osobistych... jak macie cos do siebie to PM a nie na forum.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Wszystko dzieje się zgodnie ze swoim celem. Moje zamierzenie, być może trochę dalekie, spełnia się właśnie i niezależnie od tego, co będzie tu powiedziane, spełni się. Tematyka jak najbardziej zgodna z serwisem - nie chcemy trafiać tylko do ludzi siedziących 24h dziennie przy komputerze czy takich, którzy tylko chcą podsłuchać GG koleżanki. Idziemy w kierunku wolności, aczkolwiek marnie nam to wychodzi.
Być może niedługo ujawnię wszystkie swoje hasła ?
Jeszcze raz zapraszam na konferencyjne wystąpienia, w najbliższym czasie planuję także wystąpienie w Warszawie. Postaram się, aby było otwarte dla
każdego.
btw, Tomku, wlasnie czytalem http://www.ctrl-alt-del.cc/2008/03/d...r-and-mft.html
ladnie opisane - moze zrobisz z tego pdf dla potomnosci ? : )
-michal
Ostatnio edytowane przez sapheal : 03-24-2008 - 18:43