Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: Pomozcie

Domyślnie Pomozcie

jestem nowy w tym ,ale potrzebuje plyty "szkola hakerow" jezeli ktos ja ma i mieszka blisko plocka to prosze o kontakt bo nowa jest holernie droga

czy ktos moze mi pomoc a raczej nauczyc mnie jak hackowac postacie e-mail gg i jak wlamywac sie na stronki www zgro dzieki

Domyślnie

Przede wszystkim witam na forum...

Pare uwag:
    1. Nie ten dzial - przenosze ze hacking do newbie
    2. Poczytaj na forum - odpowiedz na drugie pytanie byla wielokrotnie udzielana

EDIT:
    Mial byc KOD 03 ale jednak zostawiam otwarte w newbie - moze ktos bedzie mial ochote PO RAZ KOLEJNY odpisac na temat czegos co bylo walkowane setki razy
    Ostatnio edytowane przez TQM : 03-22-2008 - 11:21
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

3. Domyślnie

1 'Hakowanie GG' http://hack.pl/forum/thread3107,gadu...lamy_mity.html
    2 Szkoła hakerów ehh http://hack.pl/forum/thread2023,szko...a_wlasnad.html
    3 A co do meila nie kapuję jak można hakować postać maila? Chyba że chodzi o Inwigilacje IP

5. Domyślnie

Tak patrzę na ten wątek i myślę - po co Ci ta książka? Z Twojego posta wynika że sobie z nią nie poradzisz, przykre ale prawdziwe...

Domyślnie

Poczyta, zobaczy, że nic nie łapie i tego więcej nie włączy. Niech się sam przekona.

//OFFTOP

hedVB niebieski avatar był ładniejszy
    Ostatnio edytowane przez Bouzer : 03-22-2008 - 12:33

Domyślnie

wszyscy z góry do dołu (oprócz mnie) powinni dostać bana za "script kiddlowanie" człowieka, który mógłby się nauczyć czeogś porządnegow porządny sposób..
    lepiej się trochę pomęczyć ale zakapować idee njeżeli "umieć" na zasadzie: kliknij tu, potem tu tutaj wpisz (...)

8. Domyślnie

Cytat Napisał Bouzer Zobacz post

hedVB niebieski avatar był ładniejszy
    To tylko chwilowo póki jestem po ciemnej stronie mocy

@Teeed nie rozumiem o co Ci się rozchodzi...Ja osobiście podałem linki do wątków na tym forum zawierających informacje z którymi autor powinien się zapoznać zanim spyta jak shakować to czy tamto

Domyślnie

Cytat Napisał hedVB
    A co do meila nie kapuję jak można hakować postać maila?
    tam chyba braklo przecinka i mialo byc o hakowaniu postaci, meili, www
    wiec pewnie o postacie z gier online chodzi
    Pozdrawiam

Domyślnie

@Teed - masz racje generalnie w swoim poscie ale popatrz na to z drugiej strony - lepiej odpisac i powiedziec ze cos bylo na forum i ze osoba ma poszukac a w zasadzie nauczyc sie uzywac forum czy tez takie posty maja zniechecac ludzi do odpisywania w ogole? Temat mialem zamknac i przeniesc do /dev/null ale celowo zostawilem aby zobaczyc odpowiedzi... ciekawa obserwacja.

Sa pewne zasady uzywania for internetowych i sa to ogolnie przyjete zasady, ktore kazdy chyba rozumie:
    - nie spamujemy
    - zanim zapytamy patrzymy czy ktos juz o to samo nie pytal - na dany temat dyskutujemy w jednym watku a nie 50-ciu identycznych bo robi sie bajzel i tyle
    - jesli w koncu pytamy to robimy to we wlasciwym dziale...
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)