Pokaż wyniki 1 do 9 z 9

Temat: Błagam o pomoc

Exclamation Błagam o pomoc

Witam proszę o pomoc.Grałem w street of race i ktoś mi konto podpieprzył pare dni starań na marne wpisuje dane i pisze że hasło jest złe czy moze ktoś mi pomuc login to dj4102 www.streetofrace.com BŁAGAM WAS O POMOC!

2. Domyślnie

W grę wchodzi prawdziwa kasa - więc żartów nie ma, - możesz spróbować skontaktować się z naczelnymi i przedstawić sprawę...

Kod:
    http://www.streetofrace.com/start.php?p=contakt
    z tego co widzę w tej ramce jest jakiś kontakt, zawsze można spróbować

Na przyszłość musisz bardziej uważać, jak widzę strona nie stosuje konkretnych protokołów bezpieczeństwa, kasa może nie jest kosmiczna ale w takich przypadkach trzeba uważać. Zdały by się jakieś mocne hasła i nie zostawianie ich w miejscach publicznych, wszystko leży w kwestii zachowania bezpieczeństwa
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

Wiesz powiem to tak , że nie wszystko co wiąże się z hasłami i błędnym logowaniem nadaje się do działu 'Hacking' , na tym forum jest nawet specjalny dział nazywa się 'Odzyskiwanie haseł' ale i tak większość nowych popełnia ten błąd.

A tak swoją drogą to sam kiedyś grałem w SOF i nawet sobie to chwaliłem ale później mi się jakoś znudziło

PS : hedVB jeżeli chodziło by o "Tibie" to na pewno twój post był by troszkę inny. Nie żebym się czepiał czy coś ,ale ktoś już kiedyś wspominał że to nie jest forum o grach .

Pozdrawiam VLN.
    Kod php:
    $zmienna $_POST['COS']; 
    Zamiast tego :
    Kod php:
    $zmienna htmlspecialchars($_POST['COS']); 
    I mamy zabezpieczenie przed XSS

4. Domyślnie

Wiesz, skupiłem się na temacie wątku - proszę o pomoc - zajumali chasło, a skąd to już w tym przypadku ma drugorzędne znaczenie, VLN nie możemy dyskryminować wszystkiego co ma związek z jakąkolwiek grą.
    Racja to nie jest forum o grach, tylko o IT - niestety jedno z drugim się wiąże
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

No fakt że nie można dyskryminować wszystkiego co wiąże się z grami ale popatrz na to w ten sposób że jeżeli robili by to zawodowcy to z pewnością kradzież dotyczyła by użytkownika który ma wysokie miejsce w randze ( 1st ,2nd etc.) .Wiesz o co mi chodzi I na 100% nie jesteśmy pewni czy to było włamanie no bo przecież mógł zostawić np. włączony CAPS LOCK( mi się to często zdarzało ) . Ale zgodzisz się z tym że dział nie odpowiedni .

Aha dj4102 : próbowałeś nowe hasło na e mail(albo przypomnienie hasła) . Bo często jest tak że nowe hasło wędruje na skrzynkę itp.

Pozdrawiam VLN.
    Kod php:
    $zmienna $_POST['COS']; 
    Zamiast tego :
    Kod php:
    $zmienna htmlspecialchars($_POST['COS']); 
    I mamy zabezpieczenie przed XSS

Domyślnie

Więc cieszył bym się jakb było coś takiego jak ,,przypominacz hasła" lecz tego niema caps lock-a tez niemam włączonego.

Domyślnie

to kontakt z adminami - to ich zadanie rozwiazywac takie problemy
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

Wysłałem już 2 wiadomości ale nie odpisali

Domyślnie

to pora poszukac innego serwera gdzie admini bardziej sie przykladaja do swojej roboty, zwlaszcza ze jak rozumiem z watku maja z tego jakies pieniadze
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)