Potrzebny mi darmowy antywirus który nie zbytnio obciąża systemu , albo sam skaner w stylu arcamicroscan. Co polecacie ?
Potrzebny mi darmowy antywirus który nie zbytnio obciąża systemu , albo sam skaner w stylu arcamicroscan. Co polecacie ?
z darmowych uzywalem avasta i nie odczuwalem zamulania systemu, ale trzeba przyznac, ze sporo syfu potrafi przepuscic
kaspersky/mksvir online raz na jakis czas
lekki, szybki, skuteczny, nie zaśmiecający, nie zamulający - Utopia AV
jedyne co mi przychodzi na myśl kaspersky, ale co do avasta nie polecam:/ !!
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
Polecam ESET Smart Security, w prawdzie nie jest darmowy (niestety), ale można pobrać wersje trial i raz na miesiąc przeinstalować
![]()
najlepiej kaspersky internet security aalbo av na jedno wyjdzie
tylko taki... nadwrazluwy czasami albo jakis symatec
kiedys mialem AVG sa jakies darmowe wersje![]()
Co do AV to polecał bym jednak Avast! sam z niego korzystam i jestem zadowolony, jednak niekiedy jego inteligencja mnie rozwala
Przykład :
Spróbujcie zapisać to z rozszerzeniem *.BAT
//Postanowiłem wrzucić to jako obrazek ponieważ Avast miał coś przeciwko aby zapisać to w postaci tekstu .
(Spartrak)
![]()
![]()
Pozdrawiam VLN.
Do tej pory korzystałem z Arcamicroscan , bardzo doby jest ale trzeba instalować micro$oft c++ visual Redistributable a nie chcę mieć tego shitu na kompie
A słyszałeś o FREE Antyvirusto tai projekt, rozwijany na zasadzie OPEN SOURCE. Jest jeszcze jeden podobny, ale nie wiem jak on się nazywa
![]()
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
KIS (Kaspersky Internet Security) rulez...
apropos nadwrażliwości bym się nie zgodził.. Po prostu patrzy co robia procesy na kompie... (doczepiaja hooki do procesow itd..)
Najlepsze zabezpieczenie na nowe wirusy- o ktorych swiat nie slyszal![]()