Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 22

Temat: User versus Mouse

1. Post

Coś za szybko wam to idzie...chyba muszę przyspieszyć te ruchy @northdakota jak chcesz to mogę Ci później napisać wersję która już po pierwszym uruchomieniu wbija się na systemowy autostart

PS. A jakby tak pod koniec lekcji umieścić na wszystkich kompach w klasie chciałbym widzieć minę nauczyciela buhahahaha, ale ze mnie Szatan:P
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

Cytat Napisał hedVB Zobacz post
    Coś za szybko wam to idzie...chyba muszę przyspieszyć te ruchy
    Jak się spędziło z myszką całe życie to łątwo ją oswoić

Smile

Cytat Napisał hedVB Zobacz post
    fajnie to było jak zostawiliśmy to w szkole na IT na czas przerwy włączone, na jednym z kompów. Do tej pory zastanawiamy się jak to się stało że po przerwie komp był wyłączony cuda na patyku:P
    Rachunek prawdopodobieństwa się kłania
    Kursor najechał na Start, klik, troche wyżej, klik, potem na środek ekranu i... klik. Prawdopodobieństwo pewnie bardzo małe, ale
    Jeśli prawdopodobieństwo jakiegoś wydarzenia jest większe od zera, to przy odpowiednio długim okresie czasu, wydzarzy się ono.
    Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.

Domyślnie

hedVB byłbym wdzieczny a wysłałbyś mi kod tego programu? Chciałbym przeanalizować
    Zbliża się Trollmagedon...

5. Domyślnie

Program wyślę Ci jutro bo nie chce mi się go teraz "aktualizować" o nową przydatną funkcję a co do source...pomyślę - bo w sumie API, kod mały i dość prosty

Domyślnie

Dodaj jednak funkcje stopujaca - np sprawdzanie czy Scroll Lock jest wlaczony albo wcisniety shift... i wtedy niech program przerywa dzialanie bo inaczej jak ktos to wrzuci do autostartu to beda jaja :P
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Domyślnie

No właśnie. Przydałby sie jakiś chwyt obronny. Bo żeby wyłączyć proces trzeba się wykazać refleksem i wyczuciem no i opanowaniem myszki
    No miło by było jakbyś source wrzucił. Choć jak nie to sie nie obrażę Wtedy będę powoli do tego sam dochodził:P
    Zbliża się Trollmagedon...

8. Domyślnie

http://wyslijplik.pl/download.php?sid=dJfrFFej
    + systemowy autostart przy pierwszym uruchamianiu
    + funkcja stopująca (klawisz Pause break) ale czasem zawodzi:P

Thumbs up

Tym razem wyłączenie zajeło mi około 30s (bez Pause Break)

Cytat Napisał Eset Smart Security
    myszowy_symulator.exe - prawdopodobnie nieznany wirus NewHeur_PE wirus
    Czy to bezpieczne?
    Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.

10. Domyślnie

w końcu jest wirusem, ale nie spodziewałem się że jakikolwiek program się do niego przyczepi poza agresywnymi ruchami myszy jest całkowicie bezpieczny!