Ale od tego są do cholery admini i moderatorzy! Którzy zwrócą uwagę! A nie że my będziemy sobie nawzajem pojeżdżać!
Byle jak ale sie zachowujcie! TQM powiedzial jasno i wyraźnie! Sprzeczki na PM! Jeśli będzie coś nie tak do moderatorzy pousuwają posty i nici z nabijania! A takie cos jest bezsensu
!!!
Zbliża się Trollmagedon...
no dobrze by bylo jak by na forum pozostawały tematy z których można sie czegoś dowiedzieć pożytecznego bez przebijania sie przez niepotrzebne posty, oczywiście tez bez przesady bo czasem tez jest dobrze pojsc w off top i pogadać o czymś innym, ale od tego sa bardziej luzne tematy, jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem bylo by skasowanie licznika postow wtedy zapewne sporo osob by zmniejszyło swoja twórczość.
PS:moze zalatwcie to jak na czlonkow forum o tej tematyce przystało wyznaczcie sobie jakies zadanie ten kto przegra odejdzie .
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Ej ludki! To nie miał być flame! Spokuj!!! Cisza powiedziałem!
Od tej pory pisać tylko "Jestem za tym by gogulas dostał bana." lub "Jestem przeci temu by gogulas dostał bana.". Że też nie przewidziałem że z tego się zrobi taki gorący temat... Prześpijcie się z tą myślą. Czy ten zły i niedobry gogulas powinien zostać, czy może mimo tego że jest taki zły i niedobry ma jednak to coś przez co jednak powinien z nami być i nas denerwować, by za nudno nie było?
PS: gogulas: Ta twoja "wizja" najprawdopodobniej była spowodowana różnicą czasów jakie zajeło przetransportowanie danych z oczu do ośrodka wzrokowego. Nic nadzwyczajnego u kogoś zestresowanego i zmęczonego.
Ostatnio edytowane przez Nikow : 01-19-2008 - 23:10
Widze ze nie zostawiacie innego wyjscia... doskonale - spor bedzie rostrzygniety w ciagu paru godzin...
P.S.
Ten watek jest BARDZO informacyjny i chyba dobrze ze powstal... przynajmniej ja sie czegos dowiedziedzialem (a moze raczej potwierdzilo sie to co juz wiedzialem od pewnego czasu).Napisał kosiarz
Powiedziano juz wystarczajaco... watek zamykam.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)