Czesc
Mam kompa firmowego z zainstalowanym naszym korporacyjnym systemem zabezpieczen i prosze o pomoc w jego czesciowym ominieciu. Oczywiscie dodam, ze interesuje mnie tylko czesciowe odblokowanie - chodzi dokladnie o sieci. Pozostale blokady zapisu na PenDriva, nagrywarka etc moga zostac -aczkolwiek jak ktos ma pomysl to bedzie extra. Dodam oczywiscie, ze w trybie awaryjnym wszysto dziala ok, po zainstalowaniu 2 kopii windowsa tez... ale takie przelaczanie jest dla mnie uciazliwe ze wzgledu na to, ze uzywam hibernacji....
Program blokuje cala siec. Jezeli podlacze kabel / wlacze wifi przed startem windowsa laczy sie normalnie natmoiast siec jest zablokowana (jakby firewall) lecz gdy wlacze kabel/wifi podczas pracy windy wyskakuje znany wszystkim doskonale zolty trojkacik i polaczenie jest "niepelne". Jak wysledzic co blokuje - jak to zneutralizowac Oczywiscie system bedzie bezpieczny bo sa zainstalowane antywirusy etc.... W pracy na korporacyjnej sieci wszysko smiga az milo..... Mam prawa admina....
pozdro