Pokaż wyniki 1 do 10 z 10

Temat: Format czy wystarczy?

Domyślnie Format czy wystarczy?

Sluchajcie... bo mnie po prostu roznosi...Mam taka kumpele w szkole...Jest ona z typu tych ktore nigdy nie powiedza Ci "przepraszam" i z tych które wiedza o wszystkim najlepiej bo ktos z rodziny sie tym zajmuje...(np mama jest pielegniarka wiec ona sie uwaza za nasza klasowa pierwsza pomoc...itd...)... w każdym bądź razie... komp jej sie godzine włącza jak juz sie wlaczy to 15 minut IE sie włącza... no i gadala na holu ze przychodzi jakis koles jej naprawiac kompa. A ja sie pytam co jest. No to ona wyjaśniła problem (po ludzkiemu oczywiscie) no to ja pierwsze co rzuciłem to "format", na co ona że nie, że format NIE WYSTARCZY... no to ja mowie "słuchaj albo cos lekkiego i wtedy dajesz formata, albo problem ze sprzetem" a ona ze nie, ze nie mam racji itd... sluchajcie... bo mnie zezre... jest inne wyjscie?
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

To po co dyuskutujesz
    Jak ktos jest zatwardzialy i zawsze wie lepiej to nie wytlumaczysz, jedyny sposob to jak stanie przed nia 5 osob i bedzie na raz wbijac, wtedy pod naciskiem argumentow powinna pec, ale to tez nie jest regula

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie mity kraza o kompach, ostatnio siora mnie sie pyta, czy to prawda ze do zamykania sesji na CD (inaczej to ujela, ale o to jej chodzilo) potrzebna jest 'wypalarka' a nie straczy do tego zwykla 'nagrywarka', wszystkowiedzaca kolezanka wmawiala jej to w szkole :P
    No i powiedz, jak taki farmazon moze sie komus we lbie urodzic?

A co do kompa tej kolezanki, to sadzac po objawach cos sie grzeje.
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

Cytat Napisał gogulas Zobacz post
    To po co dyuskutujesz :)
    Jak ktos jest zatwardzialy i zawsze wie lepiej to nie wytlumaczysz, jedyny sposob to jak stanie przed nia 5 osob i bedzie na raz wbijac, wtedy pod naciskiem argumentow powinna pec, ale to tez nie jest regula :)
    No święte słowa :D My z kolegami to mamy takie argumenty że każdy pęknie...
    a do tego jak by jeszcze w pięciu stanąć to już wogóle :D

Cytat Napisał gogulas Zobacz post
    A co do kompa tej kolezanki, to sadzac po objawach cos sie grzeje.
    a dla mnie to będzie wizja typu....
    no ale jak to ten system ma dopiero 3 lata już by się zaśmiecił?
    234567890 tys. mln. wirusów - ale jak to? przecież mam antywirys? (30 dniowy)

jak chodził wcześniej dobrze (w miare szybko) z tym systemem jaki jest aktualnie to format i z powrotem system...

jak nic nie pomoże to znaczy ze problem ze sprzętem...

a jak odrazu się z tym systemem wlókł to zmiana systemu na lżejszy

nie ma sie co w czarodziejkę bawić i zgadywać trzeba eliminować kolejne możliwe przyczyny zaczynając od tego co nas najmniej kosztuje ;)
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 12-25-2007 - 21:50
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Cytat Napisał northdakota Zobacz post
    komp jej sie godzine włącza jak juz sie wlaczy to 15 minut IE sie włącza...
    Aj sorki, zle przeczytalem, myslalem ze komp jej sie CO GODZINE WYLACZA. a potem 15 minut na uruchomienie IE, czyli po resecie lapie mula, wiec strzelilem ze cos sie grzeje

propo to mialem kiedys do diagnozowania trafionego tardziela, ktory swiezo postawionego win98 uruchamial ~10 minut nowy dysk 80gb, gwara i bylo po problemie.

No ale oczywiscie nie ma sensu wyrokowac na odleglosc po takim opisie.
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

Z jej opisu pierwsze co mi na mysl przyszlo to to, że pewnie mogła by sobie założyć własną baze wirusów i moze byłąby lepiej uaktualniona niż nie jeden antyvir:P
    Fakt faktem... nie wmówie jej nic... przyszedł koleś..zabrał jej kompa i chyba juz go tydzień nie ma Nie zdziwie sie jesli przyjdzie wystawi mega rachunek i jeszcze zaproponuje lewy skrót do google na pulpicie za 50 zl:P

Domyślnie

mam w klasie takiego samego lola
    kilkuletni windows o wysatarczy kilka pingow i kolesia niema na gg

oczywiscie format sie nalezy jej i reinstalka

Domyślnie

Ale jej nie przepowiesz... Ona ci powie że to nie wystarczy... a jak spróbujesz jej wytlumaczyc ze sie gowno zna to Ci powie ze jestes przemadrzaly i ze ona ma racje

Domyślnie

Ehhh to jeszcze nic widze koledzy, że mało jeszcze widzieliście

To ja mogę się pochwalić kolegą, który naprawdę jest wybitnym haxiorem(nie chodzi o Squealera- on wie o kogo) Opowiada gdzie to on się nie włamał na strony www itd. a jak się zapytaliśmy jak się łamie hasła gg to go przytkało Ehh jak ja nienawidze ludzi, którzy myślą że są ach i och a nie umieją podstawowych rzeczy
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

Wiesz...podejrzewam gdybym zapytał tą moja kumpele na czym wogole polega format to nie bylby w stanie wytlumaczyc:P

Domyślnie

Cytat Napisał Eragon Argetlam Zobacz post
    (nie chodzi o Squealera
    24 raz mowie zebys mnie tak nie nazywal :| (ja jestem malym robaczkiem...)

fakt kolega sie bardzo zna na rzeczy wtodatku zainstalowal linuxa(na plycie DVD) gdzie nawet nie mial nosnika DVD