mozecie podac link do czas stopa dla win xp sp2 ? zeby czas do aktywacji przestał obliczac
(w google, net sprincie szukałem )
mozecie podac link do czas stopa dla win xp sp2 ? zeby czas do aktywacji przestał obliczac
(w google, net sprincie szukałem )
hehe takie rzeczy to tylko w.... plusie
a tak na poważnie to czytałem kiedyś jakiegoś arta na ten temat i o ile dobrze kojaże to jak masz 30-odniówke to podmieniało się jakieś pliczki 2 i mogłeś się cieszyć nim dalej....
zawsze mozna tez ghost'a z tym ze jest to troszke uciążliwe
wsumię bardzo się tym nie interesuje więc ci za bardzo nie pomoge ale poszukaj tropem tych 2 pliczków - w wolnej chwili tez sie postaram coś wygrzebać ale przed świętami z wolną chwilą to ciężko
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
eh tyle to ja wiem tylok gdzie znalesc te 2 pliczki
heh żekłbym oto jest pytanie
postaram si się znaleść tego faq'a w moich zbiorach ale dopiero w 2 dzień świąt - brak czasu :/ - wszystko na płytach
...i wszystko conajmiej z przed 6 lat mało jest świerzych faq
a tak wogule WESOŁYCH ŚWIĄT
Sardihan - o tak muszę cię poprzeć w 100% bardzo trudno w dzisiejszych czasach o jakieś konkretne informacje - ale wsumie to gorzej by było jak by kazdy lamer miał dojście do faq krok po kroku jak rozwalić server - tak to sport dla wytrwałych
Nawzajem Wesołych Świąt....
znalazłem coś takiego
http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=90631
to jest to czy cos innego ?
No ciezko powiedziec... MS Windows XP SP2 - ale Pro czy Home?! No chyba ze universal... ale czy warto?!
home edyszyn
a nie lepiej pirat + crack
z tego co mi sie kiedyś o oczy obiło - to -> google.pl -> fraza: instalacja IE7
cos tam sie robiło - nawet aktualizajcje chodziły