statnim razem chcialem zainstalować sobie eclipse.
zainstalowałem jave ale kiedy instalowałem eclipse wyszedl kod -1 i lista plików konfiguracyjnych i innych.
Co moglem spiepszyc ?
statnim razem chcialem zainstalować sobie eclipse.
zainstalowałem jave ale kiedy instalowałem eclipse wyszedl kod -1 i lista plików konfiguracyjnych i innych.
Co moglem spiepszyc ?
<script>alert('your computer has been hacked')</script>
jakieś szczegóły podasz ? log czy cos ?
hmm.
error code = -1
czyli że awaria i pamiętam że szperał w pluginach calego nie pamietam bo na razie nie mam tam netu
Jezu... Ale ty lamisz... Z dnia na dzień coraz bardziej.
Skąd mamy wiedzieć co się stało? Exit Code -1 oznacza nieprawidłowe zakończenie programu, tzn. coś się działo złego i program nie mógł zakończyć operacji sukcesem. Może dałbyś jakiś wydruk? Albo przepisał dane z okienka które wyskoczyło?
PS: Sam jesteś szambo. To wina javy że brakuje Ci plików? Że nie umiesz ich zassać z sieci? Że nie umiesz opisać problemu?
nie używam na razie linuxa bo nie mam pewnych sterownikóew więc na niego nie wchodze za często a to że powiedziałeś mi że się lamie to było przegięcie poprostu nie mam czasu a to jest ten error :
JVM terminated. Exit code=-1
-Xms40m
-Xmx256m
-Djava.class.path=/home/kiler/eclipse/eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.1.R33x_v20070828. jar
-os linux
-ws gtk
-arch x86
-showsplash /home/kiler/eclipse/eclipse//plugins/org.eclipse.platform_3.3.1.M20070725/splash.bmp
-launcher /home/kiler/eclipse/eclipse/eclipse
-name Eclipse
--launcher.library /home/kiler/eclipse/eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.gtk.linux.x86_1.0.1.R 33x_v20070828/eclipse_1020.so
-startup /home/kiler/eclipse/eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.1.R33x_v20070828. jar
-vm /usr/lib/jvm/java-1.5.0-sun-1.5.0_update8/jre/bin/../lib/i386/client/libjvm.so
-vmargs
-Xms40m
-Xmx256m
-Djava.class.path=/home/kiler/eclipse/eclipse/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.1.R33x_v20070828. jar
próbowałeś coś takiego ?
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...j+w+Google&lr=
RTFM (eclipse.org + google)!
zamykam - nie bedzie osobistych wycieczek...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)