Ja pierdziele... wymieklem!
@maxhack - nie zauwazyles przypadkiem ze Twoj IP jest cos nie taki jak byc powinien?
@all - widze ze bardzo sie rwiecie do tego aby ktos zlozyl na was skarge albo wrecz doniesienie do prokuratury o przeprowadzanie atakow na jakiegos biednego ISP... jesli puscicie skany/atak po otwartej sieci prosicie sie o problemy...
Ehhhh - az mi sie juz gadac nie chce...
Sorry ale to chyba nie ma sensu caly ten 'projekt'...
1. Nagle w propozycji regulaminu pojawia sie pkt mowiacy ze w razie ataku mozna robic kontratak w stylu DoS... NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE! NIE MOZNA ROBIC CZEGOS TAKIEGO!
2. naichniach doskonale to okreslil - burza w nocniku... to ja dziekuje, bo cala zabawa zaczyna mi mocno smierdziec skoro chcecie sie bawic wg zasad proponowanych przez maxhack'a (sorry maxhack - nic osobistego, po prostu wiem jak to bedzie wygladalo jak komus sie nie spodoba ta gra i pomimo wirtualnej zabawy zlozy realne zawiadomienie do prokuratury).
3. maxhack - czas zejsc na ziemie - myslisz ze w 4 tygodnie jako nowy user linuxa bedziesz na tyle mocny aby pisac arty?! nooo... powodzenia chlopie! poza tym jako organizator gry (ktorym jak rozumiem jestes) wypadaloby abys wiedzial ze IP ktore podales innym do atakowania to IP zarezerwowane dla sieci LAN a nie WAN... sprawdz w RIPE jak nie wierzysz (www.ripe.net - formularz w prawym gornym rogu strony):
Powiedzialbym tak - razaca niekompetencja bije ze wszystkich stron Ja z taka zabawa nic wspolnego miec nie chce.Kod:inetnum: 172.16.0.0 - 172.31.255.255 netname: IANA-BBLK-RESERVED1 descr: Class B address space for private internets descr: See http://www.ripe.net/db/rfc1918.html for details
Zastrzezenia prawne (Mon Nov 19 20:14:46 GMT 2007):
Oswiadczam ze prowadzenie projektu na powyzszych zasadach jest nie do zaakceptowania przez portal HACK.pl. W zwiazku z powyzszum projekt "Hack 2" jako prywatny projektem opracowany i nadzorowany przez uzytkownika maxhack i nie ma nic wspolnego z portalem HACK.pl.
Niniejszym oswiadczam, ze portal nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci cywilno-prawnej za ewnetualne zniszczenia czy tez inne straty wynikle wskutek dzialania osob bioracych udzial w projekciek "Hack 2".
Dziekuje za uwage.