nie ma nikt jakigoś pdfika o pakietach
struktura itp...
z góry dzięki
nie ma nikt jakigoś pdfika o pakietach
struktura itp...
z góry dzięki
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
http://pl.wikipedia.org/wiki/TCP
polecam tez ksiazke Michala Zalewskiego 'Cisza w sieci' - sporo fajnych ciekawostek - mi sie ja baaardzo dobrze czytalo :-) choc poczatek wydaje sie dosc nudny (ale tylko wydaje)...
tqm dzięki wiedza z wikipedi mi nie starcza
to jak masz moze jej elektroniczną wersję to miło by było gdybyś na sieci zawiesił a jak nie to trudno... ściągnę przez jakieś p2p :/
Hmmm... ta ksiazka to tylko 34zl... poza tym napisana przez jednego z 'naszych' :-) czy warto wiec szukac po sieci? Tak czy inaczej Twoja decyzja :-)
UPDATE:
Swoja droga to wiem juz ze na sieci krazy wersja anglojezyczna w formacie .chm
o pakietach a o jakie pakiety ci chodzi białe zielone a moze o chaszysz no wiec w wojewódzwtwie łódzkim które słynie z produkcji bardzo czystei i sławnej na cały swiat amfetaminy ceny pakieetów białych wachaja sie w granicach 20 , 30 złoty za gram na tomiast ilosc zalezy juz tylko od dilera jesli chodzi o pakiety zielone tak zwane bezpołączeniowe npskany cena to 30 złoty na ilosci zawsze przycinają dlaczego nazywamy je bepołączeniowymi bo ponich zawsze kontakt z bazą z zostaje zerweany i trudno sie porozumiec
w sezonie jesiennym ilosc w pakietach zielonych przewaznie w zrasta
wiecej znajdziesz sobie w pisujac w googlach slang narkomanski pakiety cz cos w tym stylu
nio jak to często bywa - głodnemu chleb na myśli...
wiesz o takich pakiecikach mozemy poklikać na gg
-------------------------------------------------
nio przyznaje pytanie moze i nie jest zapięknie skonstrułowane ale
uważam ze rozszyfrowanie jego sensu na forum o
tematyce komputerowej nie stanowi problemu....
wiesz jak na napisanie postu masz minute do dzwonka i chcesz by
gdy wrucisz do domq była juz jakas odpowiedź to nie zastanawiasz sie nad składnią