Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki 81 do 87 z 87

Temat: Jestem nowy

Domyślnie

ale ładnie... a tak sie moderatorami odgrażał troche litość bierze i dla tego nie siedźcie dzieci za długo przed komputerem może to skutkować pewnymi zaburzeniami... nie żebym kogoś wskazywał ale tak ogolnie niektórym sie przyda chyba mały odpoczynek. Tak to już jest u informatyków

Domyślnie

No tak to jest jak się ma papke zamiast mózgu i chwali się jakim to się jest- POLECIŁBYM aby temat wywalić bo to tak jak DOS na fax - kończy się gdy tuszu brakuje
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

taaa... musze kiedyś spróbować... ale troche śmiać mi sie chce jak ktoś kogoś zjeżdża za powiedzmy "nawracanie słabszych" i grozi banami a potem po wszystkich jeżdzi i sie dziwić że tak wychodzi

Domyślnie

i spróbuj człowieka poważnie brać jak pisze cały czas dwie sprzeczne rzeczy

Domyślnie

Dziwny jest ten świat.

Prośba do TQM- nie banuj wszystkich ja leci- wiem że forum nie powinno być areną prywatnych utarczek ale tak wyszło. Ponadto- wystarczy że napiszesz czcionką 7 na czwerwono że nie wolno śmiecić a oduczymy się tego a pozatym to gogulas wszczął kłótnie PRIVAMI- dlatego zawiadamiam Cię- że złamał regulamin forum. Jeszcze wyślę aby było PW. Cytuję naszego skromnego komiksowego kolegę:

wez idz sobie z tego forum, zamiast napisac kiedys cos madrego to walicz jakimis fochami dookola, jestes dla mnie 12toletnim dzieciakiem z zerowa wiedza.
    Pozdrawiam
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

i wszyscy chórem "PSZEEEPLAAAŚAAMY"

Domyślnie

Gorzej niz przedszkolaki!!!

Nawet jednego wieczoru nie moze sobie mod zrobic wolnego bo sie zaraz tluc zaczna.

Bany beda jak nic - tylko musze sie dokladnie wczytac w te smieci i nie bedzie zadnej litosci czy kogos znam czy nie znam... g***o mnie to obchodzi (jak przewertowalem te 9 stron smieci to mam ochote zrobic liste uczestnikow watku i po calosci poleciec).

EDIT:
    Nawet nie wiecie jak nie lubie banowac ale... aby byc konsekwetnym... krotkie uzasadnienia aby nie bylo ze kogos faworyzuje albo cos...

janiety - jako ze jestes tu nowa osoba, dostajesz ostrzezenie (pierwsze i ostatnie!) - zanim napiszesz post wypadaloby poczytac forum bo temat byl walkowany setki razy! Poza tym nie bierz zlego przykladu z Eltharan'a - uzywaj przycisku EDIT aby dopisac cos do swojego ostatniego posta zamiast dawac odpowiedz pod wlasna odpowiedzia.
    Eltharan - na 32 posty jakie napisales, 27 jest w tym smietniku. Forum ma taki magiczny przycisk EDIT do edycji postow a Ty nabijasz jeden za drugim odpowiadajac tuz pod swoja odpowiedzia... Ban 7 dni.
    gogulas - poczatek byl dobry (03 please - z reszta nie tylko Ty o tym pisales) ale dalej przesadziles... czas okazac nieco wiecej pokory i szacunku w stosunku do innych uczestnikow forum. Jesli nie masz nic tresciwego do dodania (a w tym watku na 9 stron tekstu bylo bardzo niewiele) to nie pisz nic... Ban 7 dni.
    kaspsior - jeslich chcesz zobaczyc jak wyglada ban z drugiej strony ekranu to daj znac na PM i powiedz na ile czasu chcesz

Zrobiliscie z tego watku niezly burdel - watek przenosze do /dev/null gdzie jego miejsce. Po prostu po przeczytaniu tych 9-ciu stron (i to kilka razy od poczatku do konca aby ustalic co sie dzialo) jestesm zniesmaczony tym co zobaczylem.

Wydawalo mi sie do tej pory, ze jestescie na wyzszym poziomie ale jak widac sie myliem, czego dobitny dowod daliscie w tym watku.

P.S.
    @janiety - Twoje pytanie zostalo potraktowane w bardzo nieuprzejmy sposob - powinienes zostac odeslany do dzialu newbie i poczytac watki tam zawarte, tymczasem efekt jaki jest kazdy widzi... a ja nawet nie wiem jak dokladnie nazwac to co wydazylo sie w tym watku.
    Ostatnio edytowane przez TQM : 11-17-2007 - 13:49
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789