jeszcze jedna twórcza uwaga: najpierw zanim napiszesz posta przeczytaj wszystkie inne tematy a słowa których nie rozumiesz sprawdź choćby na wikipedi
jeszcze jedna twórcza uwaga: najpierw zanim napiszesz posta przeczytaj wszystkie inne tematy a słowa których nie rozumiesz sprawdź choćby na wikipedi
To ze "wszyscy" maja jedno haslo do wszystkiego to swieta prawda.
kolejna metoda:
http://poczta-wp.go.pl
(moja ulubiona)
i co mam tam niby zrobić
Get Rich or die Trying
To sie nie bierz wogóle za cracking, bo bez programowania jak zapewne tysiące ludzi przedemną stwierdziło, nie ma crackingu hackingu ani tym podobnych. Jeśli potrzebujesz dostać sie komuś do skrzynki dla lansu to se odpuść bo bez odrobiny pracy liczonej w latach nie ma szans, no chyba że odpalisz sobie czyjś program i sie bedziesz cieszył że umiesz go obsłużyć. (ostatnio moja matka nauczyła sie używać gg, wyczyn po tygodniu korzystania z kompa większy niż użycie jakiejś aplikacji do łamania kodów czy czegoś dla przeciętnego usera
kazdy program do brute force jest mysle sobie pod wzgledem dokladnosci/czy jakby to nazwac jest taki sam
bo przeciez tta sama metoda lamania haszu:P
ja sie zastanawiam czy wogole jest naprzyklad sens wyciągac cookie z jakiegos serwera jesli i tak marne są szanse na zlamanie hasza w nim zawartego
googluas no wiesz? co to Phishing ? (rozumiem prywatnie na gg ale na forum?) jeszcze nikt nie doniosl
choć z drugiej strony chwali się chęc zrobienia czegoś więcej niż przeciętny kowalski ale naprawde na początek MUSISZ sie nauczyć programować. minimum html, php, cpp albo coś w tym stylu i masa innych rzeczy ale to na samiutki początek starczy potem poczytaj o sieciach i innych ciekawych rzeczach. Wtedy napiszesz pierwszy sensowny program który coś da(mniej więcej 1-2 lata chyba że jesteś bystry)potem poczytaj o budowie systemów operacyjnych, architektórze itp. Ja bynajmniej nie uważam sie za wiedzącego nadzwyczajnie dużo, nawet wszystkiego z tego co napisałem nie umiem ale uświadom sobie ile trzeba żeby to miało jakiś sens
czy ktos mi wkońcu powie jak to sie wkońcu robi czy nie
Get Rich or die Trying
niech ktoś to już zamknie
dobra ucze sie php
Get Rich or die Trying