Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 87

Temat: Jestem nowy

Domyślnie

no scionglem i co tu trzeba zrobic z tym
    Get Rich or die Trying

Domyślnie

stary dobry brutek dobry na wszystko... o ile masz botnet'a własnego albo korzystasz z superkomputerów naukowych nad którymi przejąłeś kontrole.. ale nie warto jeśli chcesz tylko dostać sie do maila...
    uwierz!
    nie próbowałem ale uwierz

Domyślnie

zaczynam sie bać, co ściągnąłeś

Domyślnie

no O Jezus tak tylko chce wiedziec jak to sie robi
    Get Rich or die Trying

Domyślnie

NetBrute to jest to
    Get Rich or die Trying

Domyślnie

Niejeden sie to glowi, jak to sie robi...

Hmm, przy lamaniu hasla do maila, to moc obliczeniowa nie ma tak wielkiego znaczenia jak szerokosc lacza, w koncu nie mamy hasha czy programu ktory chce haslo u siebie, na lokalhoscie (w porywach w LANie) tylko gdzies daleeeko daleeeko...

A jak konto sie blokuje po kilku(nastu) probach blednego zalogowania, powiedzmy na 15 minut, to juz jest koniec brutusowania, tylko ze to jest rzadkosc, bo w ten sposob moglbym komus stale blokowac dostep do skrzynki hehe juz predzej banuje sie i.p ale to tez jest ryzykowne...
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

no mówie: jeśli chcesz w jakimś rozsądnym czasie brutkiem to najpierw stwórz botnet, możesz filtrować dane wychodzące z komputera gościa i spróbować wyłowić hasło (troche zajmie ci to ale szczegół), możesz włamać sie na serwer pocztowy gdzie gość ma skrzynke(życze powodzenia jak przy dwóch pierwszych opcjach), możesz jakoś wydobyć jakiekolwiek jego hasło licząc że jest takie samo jak na maila, spróbować zastosować se(nareszcie coś co jesteś w stanie zrobić po kilku dniach jeśli zaczniesz dziś czytać) jest jeszcze od groma i troche opcji ale... zgadnij czy chce napisać tutaj książke dłuższą od "wprowadzenia do algorytmów"?

Domyślnie

Jakos mi czarny ten brutus... co jeszcze jest takiego prostego dal nowego
    prawie sie rymło hehe
    Get Rich or die Trying

Domyślnie

napisz program który po odpaleniu wyśle ci na maila dane o kompie ofiary jej hasło na gg i jej archiwum, wybiegnij nago na ulice krzycząc "Eureka!!", dojdź do twórczego wniosku że jesteś hakerem wszecgczasów i wyjedź na hawaje na zasłużone wakacje. Ja jednak bym zaczął od porządnego nauczenia sie programowania i takich tam, tysięce razy wspominanych na różnych forach. I błagam, używaj na początku tylko swoich programów

Domyślnie

Wiesz że niemam takiej głowy jak ty , i nienaucze się zrobić programu przez 2 godziny.
    Get Rich or die Trying

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni