Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki 31 do 37 z 37

Temat: "ominięcie" limitów w.. sieci LAN

Domyślnie

Szkoda, że mój "kochany" admin jest głuchy na takie rzeczy eh...
    To działa jak normalny klient pocztowy - wiec nie będziesz miał problemów żeby z tego korzystać

Cytat Napisał gogulas Zobacz post
    Ciekawe jak to jest oprogramowane, pliki chyba musza sie po drodze dzielic, jesli to siedzi na darmowych skrzynkach, a moze prywatne na swoich serwerach znowu tez nie bo transfery, a uploading pewnie trwa wieki..
    Pliki przeważnie wywyła sie na Gmail, walla me, yahoo itp. - upload trwa nie długo - dodatkowo ja stosuje pewien myk z kontami na google - ponieważ już TQM poprosił mnie o tego ebooka - wiec postaram się go jutro znaleźć - tam jest wszystko opisane - niestety dzisiaj już nie dam rady :/

co do techniki - pliki najpierw są dzielone w paczuszki - wielkość ustalasz sam - potem paczuszki uploadujesz w postaci załączników - następnie ściągasz załączniki i scalasz w całość - servery google mają niezłe łącza - wiec wszystko idzi po prętkości twojego łączą
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

szukaj tego e-booka:P
    Zbliża się Trollmagedon...

Domyślnie

Cytat Napisał eMCe Zobacz post
    To działa jak normalny klient pocztowy - wiec nie będziesz miał problemów żeby z tego korzystać
    Wiem jak to działa Sam używam Moorhunta, P2M i OP2M tylko, że dla admina może być to zbyt uciążliwe żeby przekazać to korzystającym z sieci ;/ a mnie taka gównarzerja nie posłucha..

Domyślnie

nie znalazłem ebooka niestety - ale spokojnie - nie zostawie tak problemu

Ponieważ nie chce mi sie pisać kolejnego - to nagralem już filmik jak pobierać z moorhunta - właśnie sie wysyła na ifastnet - idę obejrzeć fale zbrodni - potem założę nowy temat - będzie cała seria filmików - jak pobierać z p2m jak pobierać z moorhunt - opis programu - jak robić upload w p2m i moorhunt - i jeszcze jeden specjalny myczek przy wysyłaniu dzięki któremu wysyłamy raz a tak naprawdę wysyła sie ze 30 albo ile chcemy razy - cierpliwości - spadam na film!!
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Ja już nie wyrabiam ;( TEN IDIOTA SKOŃCZONY POROBIŁ TAK, ŻE TERAZ WOGÓLE NIC NIE DZIAŁA ;/ no strony ofcorz działają.. ale taki programik The All Seeing Eye albo chociażby.. zwykły Wolfenstein Enemy Territory.. nie chce wyszukiwać żadnych serwerów a nawet jak mam SPRAWDZONY od dawna serwer to mnie z nim nie chce łączyć.. no wziąść.. i go pochlastać ;/

PRZESTROGA

LUDZIE pamiętajcie jeśli zaczną sie jakieś problemy z Waszymi adminami sieci LAN.. Zmieńcie sieć jak najszybciej.. to istny horror co taki "niby admin" potrafi narobić ;/ ofcorz dla własnego interesu i "odpoczynku".

Domyślnie

Juz nie stekaj, ja place 90 zeta a nie tak jak Ty 4 razy mniej i mam pad kilku-kilkunasto godzinny srednio raz w tygodniu!!, w umowie jest, ze pow. 12 godzinny pad zostaje procentowo odliczony od rachunku.... tylko ze nikt z tego prawa chyba nie korzysta..
    Ale oczywiscie polecam taki aneks do umowy wprowadzic, bo to moze zadzialac jak bat na admina...
    http://gogulas.yoyo.pl/h.gif

Domyślnie

Tylko, że Ty płacisz za coś co Ci działa.. a jeśli chodzi o "pady kilkugodzinne średnio raz w tygodniu" .. no.. lol xd Ja już sie do tego przyzwyczaiłem Ostatnio net mi tydzień nie działał.. dlaczego? Do tej pory nikt tego nie wie oprócz admina.. zamieniłbym sie nawet na 512 sieć chociażby za 90zł tylko żebym miał do tego dostęp.. a co do % odliczania .. hm.. to wychodzi na to, że ja powinienem płacić max 10zł na miesiąć ale niestety.. co LAN bez umowy to LAN bez umowy..

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234