Szkoda ze nie ma takiego czegos co by sprawdzalo po jednej literce np pierwsza literke sprawdzilo poprzez caly alfabet jak jest np c potem 2 literka np a itd.ahh ale by bylo fajnie...:P
pozdrawiam
Szkoda ze nie ma takiego czegos co by sprawdzalo po jednej literce np pierwsza literke sprawdzilo poprzez caly alfabet jak jest np c potem 2 literka np a itd.ahh ale by bylo fajnie...:P
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adreswww.google.pl
w uplinku (symulator HaX0ra) jest cos takiego![]()
co do zapominania hasła do gg to najlepiej zabezpieczyć się przed własną głupotą i nie zapamiętywać hasła w programie tylko za każdym razem wpisywać z palca oraz podawać SWOJEGO maila przy rejestracji
Eryk życie wcale nie byloby takie fajne... Wyobraz sobie ile razy wzroslaby liczba trolli...
Zbliża się Trollmagedon...
hihi no fakt... ale mnie by to odpowiadalo:P ale co by sie dizalo na swieceahh najwieksi lamerzy by lamali hasla bo brute do trudnych zecy nie nalezy:P
pozdrawiam
Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adreswww.google.pl
Oj i tak za trudne dla co niektorych![]()
Zbliża się Trollmagedon...
Ej no sorry ale tak apropo slownika to nasuwa mi sie pytanie czy tak na prawde taki slownik roznil by sie wiele od brut-forcebo mysle ze jego wydajnosc nie byla by o wiele wieksza.
![]()
jego wydajnosc bylaby albo bardzo zblizona do brute-force albo identyczna... w skrajnym przypadku gorsza (powtarzanie sie sow w slowniku) :>
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Ostatnio sobie z jedym gosciem konwersowalem na temat slownika polskich wyrazow, calkiem slusznie wspomnial on o slowniku do "skrabli" zgadnijcie ile hasel... nie zgadliscie... 2,5M :-]
a jesli ktos ma jedna cyferke w hasle? to cala ta robota psu w d. lepiej juz zapuscic brutka..
na milw0rmie MD5, 8 znakowe w srodku 2 cyfry, reszta litery, czyli jak by nie patrzac dosc mocne haslo, zlamalo sie w noc... nice, nice, nice..
Od jakiegos czasu chodzi mi po glowie udostepnienie na sieci rainbow tables w postaci search'a - podajesz co masz zakodowane i dostajesz odpowiedz mailembo w sumie mam sporo juz wyliczone... w ten sposob aktualnie testuje serwery przed wyslaniem do serwerowni - procek solidnie obciazony a podsystem dyskowy zbiera dane... taka forma 'wygrzewania' przed przeniesieniem do produkcji.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)