Słuchajcie mam nokie 5110 i tak sie zastanawiam co z nią zrobić. Macie jakies pomysły? jestem otwarty na różne propozycje. Chodzi mi o to żeby coś z nią pokombinować, może zrobić coś zupelnie nowego
Słuchajcie mam nokie 5110 i tak sie zastanawiam co z nią zrobić. Macie jakies pomysły? jestem otwarty na różne propozycje. Chodzi mi o to żeby coś z nią pokombinować, może zrobić coś zupelnie nowego
Zbliża się Trollmagedon...
co to w ogole za temat...
pomaluj na rozowo najlepiej
jeżeli to jest ten zabytek o którym myśle , to możesz jedynie wziąsc go na mecz i rzucić w sędziego liniowego jak źle gwizdnie spalonego opcjonalnie możesz używać jako podstawki do papieru.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
podstawka pod kurz... albo... nagios + nokia = alertowanie sms-em o problemach z serwerami... tylko troche trzeba sie pobawic a i to nie jest jakas magia...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
tqm ja bym wolal alertowanie przez MMSa ze zdjeciem rozwscieczonego szefa...
moze ktos chce kupic siemens sx1 smartphone 120mhz up2 192mhz (ale najczesciej dla oszczednosci pradu jedzie na 72mhz :P), 16MBram - 11MBfreeram, symbian s60 v.1.2 (n-gage games), 1gb mmc kingston+, bluetooth adapter, pendrive adapter, ostatni miesiac produkcji, stan idealny, pudelko, pelen zestaw :P z sieci o2 (na niemiecki rynek) simlock sciagany kodem,
z pelna odpowiedzialnoscia - jest malo lepszych siemensow sx1 na swiecie
Hehe... na SX1 mozna zainstalowac Linuxa!
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Tylko jeszcze powiedz ile za to chcesz....
zwazywszy na to ze lepszego nie kupisz... ~550, kosztowal mnie 2x tyle
To rzeczywiscie jest zabytek. Mojemu starszemu robil jako alert przy odpaleniu alarmu. mial karte i z tego numeru szło powiadomienie o wlamaniu czy cos. A ja bym chciał coś z niego zrobić. mam jeszcze k700i to moze z tym cos da sie ciekawego zrobic?
Jesli chodzi o rzucanie w liniowego to nasz klub miastowy jest tak nisko ze nie ma co na mecze chodzic:P
Zbliża się Trollmagedon...