Witam!!!
Mam czyjeś IP, wiem że ma wolny port np. 80 czy 8080 (lub inny) i wiem, że komputer ma włączone "udostępnianie plików i folderów, drukarek...itp.itd". Wiem też np. że system jest nieaktualizowany (w niektórych przypadkach).
A więc włamuję się przez telneta, ale nie wiem czy da się w Telnecie wszczepić komuś np. wirus batch czy asm (np. do autoexec'a wpierniczyć batch format windows/font lub całego windowsa podczas rozruchu systemu).
Znacie może jakieś inne progsy, exploity z progsami, poradniki czy coś?
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś podał gotowe linki do owych progsów.
Zapewne będziecie mnie uważać za n00b'a albo jakiegoś idiote... Nie będę owijać w bawełne: po prostu potrzebuje tej wiedzy do zrobienia rekonesansu w swej sieci LAN,potrzebuje złoić d*** paru spamerom i... lamerom co mi na gg wysyłają po 10000 wiadomości i dla satysfakcji...
A więc pomoże mi ktoś?
PS. Nie chodzi mi o trojany które się komuś śle, i używa socjotechniki (wciska komuś kity) bo nie oto mi chodzi... sam własnego trojana napisałem a i są takie programy jak Shark czy Katiusha 2.0...
A czy Kaht lub Metasploit to dobre rozwiązanie? I jak się ich używa? I czy macie jakieś linki niehostowane na rapidshare'ach i bez wirusów?
Proszę o w miarę szybką odpowiedź. Tylko mnie nie banujcie...