a powiedz mi czemu mam nie odswiezac?
forum jest chyba po to aby dyskutowac, temat zwiazany z tematyka forum wiec w czym problem eryk?
a powiedz mi czemu mam nie odswiezac?
forum jest chyba po to aby dyskutowac, temat zwiazany z tematyka forum wiec w czym problem eryk?
"W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."
Do obejścia blokad na rapidshare używam http://rapidshit.com/ jak na razie skuteczność 100% i nie mam neo
Dzięki Frubi - na pewno się przyda... Mam nadzieję, że to jest lepszy sposób niż szukanie przez google login&pass do rapida Czy uzywanie jakiegos programu (nie pamietam teraz nazwy)
Pzdr.
"Jeżeli nie dążysz do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągniesz"
Mógłbyś nie pisać postów które nic nie wnoszą do tematu?
przed kazdym linkiem z rapidshare wstawiajcie "x"
np: xrapidshare.com/xxxxx/xxxxxxxx.rar
dziala w 100% ale jest jeden jedyny warunek, a mianowicie
podczas gdy probujemy w ten sposob sciagac jakas inna osoba musi sciagac juz ten plik, jak okresla go ta strona, musi byc zainteresowany
a wyglada to tak, ze wraz z kims strona sciaga plik i tymczasowo uploaduje go na inny serwer z ktorego mozemy swobodnie sciagac ten sam plik co na rapidzie
mam nadzieje ze wyjasnilem po krotce i w miare zrozumiale
(poniewaz mam sklonnosci do zawilosci xD)
Pozdrawiam
A więc jest już kilka sposobów, np. odłączanie routerka, przez generator linku, czy przez dopisanie x przed linkiem. Ale ja mam teraz takie pytanie jak w 100% oszukać rapidshare (jak mój kolega myśli, że to może być przez proxy, które oni mają u siebie i stale aktualizują), jeżeli ktoś nie ma neostrady. Czy znacie jakiś sposób?
Czytać nie umiesz? Było już wyżej.
dobra ja myślę że skoro odpowiedź padła i to nie jedna to żeby nie było takich przypadków jak 2 posty wyżej to kod_01!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )