Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Temat: restart routera

Domyślnie restart routera

Mam takie pytanie mieszkam w domu gdzie jest 8 komputerów na 3 piętrach, z czego router jest u właścicieli, jak ktoś cos ściągą, to pozostałe komputery nie maja praktycznie połączenia, albo strona się ładuje 10 min :/ Łącze jest dzielone dynamicznie tak mi się wydaje
    Tu jest moje pytanie nie wie ktoś jak zrestartowac router?
    Dodam ze nie jest to wina słabego neta, mamy najlepsza opcje nostrady.

Domyślnie

hehehe zalezy jaki router i poziom admina....mialem tak samo niedawno admin byl chyba jakis jebniety bo zostawil wszystko jak bylo (chodzi o haslo i login) lognij sie na router i tam moze bedziesz mial taka opcje(ja mialem:P) restartowalem bo porty przekierowywalem i ybla potrzeba hehe;D

Domyślnie

d-linki mają fajną opcje - możesz sie logować jako user - wiekszość adminów nie ustawia hasła dla user'a wtedy możesz sobie zobaczyć co i jak jest poustawiane - ostatnio mi to życie uratowało...

pogadaj z adminem - że jak płacisz to wymagasz...
    u mnie wszystkie p2p zostały zablokowane - i jest spokój - jak ktoś chce ściągać to p2m i koniec - nie ma że boli....

zalety:
    szybko sie ściąga - nie trzeba udostępniać - nie zaśmieca łącza - maksimum zadowolenia - nikomu nie potrzebne porty - żyć nie umierać
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )