JAkie podsumowanie... No... brawo!
JAkie podsumowanie... No... brawo!
co jest gosciu od lineage? juz straciles motywacje czy jak? nie widze cie na forum ostatnio ......a chciales miec wladze.....< noł koment >
na moje to poznal realia tego swiata i se odpuscil
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
Poziom dyskusji na waszym forum jest momentami żenujący. Czy wy tego nie widzicie? Przeczytałem kilka stron postów w tym dziale i śmiałem się jak nigdy dotąd.
Jak siem wuamac na konto mojej kolerzanki na imejl bo mószem odzyskać jej chasło kture zgóbiua?!
Ej kcem zostać chakerem szybko najlepiej dziś wieczorem. Co zrobić?
ok niektore posty sa przesadzone ale powiedz co mozna zaradzic?
tylko kasowac
heh nom taaa siada :/
heh a co na innych forach o takiej tematyce nie ma takich postow
na pewno są... i beda dopoki ktos nie wpadnie na jakis genialny pomysl zeby temu zaradzic...
Zbliża się Trollmagedon...
@up
Co twoj post wniosl do tematu? Ja wiem, ze te +1 post KUSI, ale chyba mozna sie powstrzymac :]
@topic
Przegladaj fora internetowe, portale dot. hackingu. Tam znajdziesz rozne FAQ wlasnie typu 'Jak zaczac' i takie rozne Tak jak ktos tam powiedzial, to co Ty chcesz robic nazywa sie Cracking (kpic z innych ) , hacking to obszerna wiedza, ba, nawet ogromna wiedza na temat zwiazany z komputerem pod kazdym wzgledem.
@users
Hmm, nie jest denerwujace wg was, jak przychodza jacys uzytkownicy i od razu robia temat jak zostac hackerem? Nie zeby byc zlosliwym, ale troszke tak, bo przed zalozeniem takiego tematu mozna wpisac w google i poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac poczytac(poczytac poczytac)...
Pozdrawiam
@edit
sorry sorry pomylilem sie z tym @up, to nie do Ciebie bylo